Άκης Τσοχατζόπουλος: Ηχητικό ντοκουμέντο λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του – Τι καταγγέλλει

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τον  Άκη Τσοχατζόπουλο έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινό”. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε ηχογραφήσει τον εαυτό του τα Χριστούγεννα του 2020, 8 μήνες πριν από τον θάνατό του.

Στο συγκεκριμένο ηχητικό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μιλάει για την κόντρα με τα συγγενικά του πρόσωπα. “Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα 2020 και συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα της δράσης μιας σπείρας, με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται, τόσο η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ’ το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά μετά στη δράση όσων είχαν κάνει απέναντί μου», σημειώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, έντονα από την γυναίκα μου διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου», καταλήγει.

Αυτό είναι το μήνυμα που ηχογράφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ