Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις καταγγελίες της εξαδέλφης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Έξαλλη φέρεται να είναι η Βίκυ Σταμάτη, μετά τις καταγγελίες της εξαδέλφης του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι “έδενε και κακομεταχειριζόταν” τον πρώην υπουργό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Espresso” η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου καταφέρεται με χαρακτηρισμούς κατά της Βίκυς Σταμάτη, λέγοντας -μεταξύ άλλων- ότι είχε τον Άκη Τσοχατζόπουλο “παιχνιδάκι στα χέρια της και τον χρησιμοποιούσε όπως αυτή ήθελε”, ότι τον είχε αποξενώσει από τους συγγενείς του, ότι τον κλείδωνε σε ένα δώμα, τον έδενε και τον περιέφερε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, με συνέπεια να ανοίξει το δέρμα του από τις κατακλίσεις.

“Περιμένω τον κύριο εισαγγελέα που έχει χρεωθεί την υπόθεσή μου να με καλέσει για να καταθέσω αυτά που έχω να καταθέσω, τα οποία είναι πάρα πολλά εις βάρος της κυρίας Σταμάτη. Έκανε όλη αυτήν τη σκευωρία γιατί ήθελε να έχει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ένα παιχνιδάκι στα χέρια της, γι’ αυτό κατηύθυνε όλη τη ζωή του και τον έφτασε να φύγει από τη ζωή. Ο εξάδελφός μου λες και αυτοκτόνησε, ενώ του είχε δοθεί η ευκαιρία να φύγει από αυτήν τη γυναίκα, που τον κατέστρεφε μέρα με τη μέρα” τόνισε η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου.

“Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Άκη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: ‘Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!’.

Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις. Άνοιξε όλο του το σώμα, όταν τον κλείδωνε σε ένα δώμα στο σπίτι της, τον έδενε, τον κακομεταχειριζόταν. Δεν είχε ποτέ κλειδιά, γιατί του έλεγε: ‘Δεν είναι σπίτι σου, είναι σπίτι μου αυτό’! Τους πέντε μήνες που ο Άκης ήταν στο κέντρο αποκατάστασης ‘Φιλοκτήτη’ εγώ τον πήγαινα, τον γύριζα και τον φρόντιζα. Ήταν χωρίς φαγητό, βρόμικος και ανελέητος από την κυρία”, πρόσθεσε η Ελπινίκη Τσοχατζοπούλου στην εφημερίδα.

Βίκυ Σταμάτη

Η πρώτη αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι έξαλλη με τα όσα είπε η εξαδέλφη του πρώην υπουργού. “Έχει κατατεθεί σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, έγγραφο με το οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποκληρώνει τα δύο ενήλικα τέκνα του (Αλέξανδρο και Αρετή) και άλλους συγγενείς, καθώς επίσης δεν επιθυμεί να παραστούν σε οποιαδήποτε τελετή. Άρα δεν ήταν επιθυμητοί ούτε στην κηδεία του”, απαντούν από το περιβάλλον της Βίκυς Σταμάτη, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ