Οπλοφορούσαν οι τρεις τελωνειακοί που πήγαν για… φακελάκι

Εκτός από το χρηματικό ποσό που απαίτησαν τρεις τελωνειακοί από την ιδιοκτήτρια επιχείρησης στην Κορινθία για να μην βεβαιώσουν παράβαση, ένας από αυτούς ζήτησε και… «ψαλίδι» στην τιμή αγοράς ενός εμπορεύματος. Μάλιστα ο ένας από αυτούς οπλοφορούσε.

Οι τρεις τελωνειακοί υπάλληλοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση κατά συναυτουργία, μετά από καταγγελία της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στους τρεις τελωνειακούς υπαλλήλους, ηλικίας 52, 39 και 55 σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίαση, με απειλή βλάβης της επιχείρησης κατά συναυτουργία.

Όπως κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης στην Κορινθία, οι τελωνειακοί, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ελέγχου, απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ για να μην βεβαιώσουν παράβαση και επιπλέον ένας από αυτούς την αγορά εμπορεύματος σε μειωμένη τιμή.

Χθες το μεσημέρι, ο 39χρονος και ο 55χρονος πήγαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση και παρέλαβαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη και ο τρίτος υπάλληλος στην έδρα της Υπηρεσίας τους.

Στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, ένας σουγιάς και ένα γκλοπ, ενώ στην κατοχή του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα “tazer”, ένα γκλοπ και ένα σπρέι πιπεριού και για το λόγο αυτό κατηγορούνται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης:

«Μαφιόζικη» η δολοφονία στον Άλιμο –Γάζωσαν με περισσότερες από 10 σφαίρες τον επιχειρηματία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ