Οπαδικό επεισόδιο στον Νέο Κόσμο: «Περίπου 15 άτομα τον βαρούσαν παντού, δεν παρενέβη κανείς» λέει ο πατέρας του 26χρονου

«Ήταν περίπου 15 άτομα και τον βαρούσαν παντού, ακόμη και με κανάτες του νερού και δεν παρενέβη κανένας». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο πατέρας του 26χρονου, την οπαδική επίθεση που δέχθηκε ο γιος του το βράδυ της Πέμπτης (21/09), στην οδό Θεοκλήτου, στον Νέο Κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, έξω από μία καφετέρια μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον 26χρονο που φορούσε φανέλα μίας συγκεκριμένης ομάδας, προκειμένου να καταφέρουν να του την πάρουν. Οι δράστες, του άρπαξαν την μπλούζα και ένα τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο πατέρας του 26χρονου μίλησε στον Alpha για την οπαδική επίθεση που δέχθηκε ο γιος του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «καθόταν και έβλεπε την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, και επειδή φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού, σηκώθηκαν καμία 15αρια άτομα και τον χτυπούσαν παντού, ακόμη και με κανάτες νερού. Δεν παρενέβη κανείς, μόνο κοιτούσαν και έβλεπαν τι γινόταν. Σε περίπτωση που δεν ήταν η γυναίκα από το μαγαζί, η οποία έλεγε “αφήστε το παιδί, αστυνομία, αστυνομία”, ακόμη θα τον βαρούσαν».

Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει σπασμένο πλευρό αλλά και αρκετά σημάδια στο πρόσωπό του από τα χτυπήματα.

Η οικογένεια αναμένεται να κινηθεί νομικά, προχωρώντας σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ