Ολονύχτιο θρίλερ με τους δραπέτες

Ολονύχτιο θρίλερ με τους δραπέτες

Σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με συμμετοχή των ανδρών της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ σε περιοχές της ορεινής Ναυπακτίας για τον εντοπισμό τριών Αλβανών κακοποιών που συγκαταλέγονται στους δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, χθες το βράδυ δόθηκε πραγματική μάχη μεταξύ ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας, του στρατού και των δραπετών που έχουν εγκλωβιστεί σε χαράδρα κοντά στην Κόνισκα του Θέρμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δραπέτες που είναι βαριά οπλισμένοι. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσαν νεκροί δύο από τους Αλβανούς κακοποιούς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους νεκρούς δεν φέρεται να είναι ο Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα.

Το agriniopress.gr μετέδωσε και την έκτακτη ανακοίνωση της αστυνομίας: «Κατόπιν ανταλλαγής πυρών στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανία με αστυνομικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ τραυματίστηκαν θανάσιμα 2 εκ των αναζητούμενων που είχαν συμμετάσχει στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού στο Δίστομο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, άτυπα η επιχείρηση έχει πάρει την κωδική ονομασία «ανταρτοπόλεμος» και στις έρευνες συμμετέχουν επίσης και Ειδικές Δυνάμεις του στρατού, με ειδίκευση στον ανταρτοπόλεμο, μαζί με μεγάλο αριθμό αστυνομικών, που για τρεις εβδομάδες τώρα χτενίζουν με το δάκτυλο στη σκανδάλη, τα βουνά της Ρούμελης.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» την περιοχή με θερμικές κάμερες και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων τριών δραπετών. Σύμφωνα με το lamiastar.gr, τις τελευταίες ημέρες, η ορεινή Ναυπακτία είναι ένα «φρούριο» με τους αστυνομικούς να στήνουν μπλόκα παντού, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι τριγυρίζουν ελεύθεροι οι κακοποιοί. «Άνοιξαν» σπίτια της περιοχής, πήραν είδη πρώτης ανάγκης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και το DNA του ενός, σε ρούχο που βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι.

Νωρίτερα τοπικά ΜΜΕ, μετέδιδαν ότι οι δραπέτες είχαν εντοπισθεί από τις πρωινές ώρες χάρη στις θερμικές κάμερες της ΕΛΑΣ. Ακολούθησε ένα ιδιότυπο κυνηγητό με τους δραπέτες πότε να χάνονται και πότε να εντοπίζονται ξανά. Κάποια στιγμή, όπως εκτιμάται, οι δραπέτες χωρίστηκαν, με αποτέλεσμα τα ΕΚΑΜ δηλαδή, να εγκλωβίσουν τους δύο δραπέτες.

Να σημειωθεί ότι οι Αλβανοί κακοποιοί από την ημέρα της απόδρασης τους ευθύνονται για την δολοφονία ενός αστυνομικού στο Δίστομο και εμπλέκονται στον θάνατο μίας 25χρονης κοπέλας στην Κόρινθο.

 

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ