Oλλανδή δημοσιογράφος: Η Τουρκία είναι μια δικτατορία – Άν ήμουν εκεί θα πολεμούσα την εξουσία

Η Ίνγκενμποργκ Μπέγκελ, η Ολλανδή δημοσιογράφος, η οποία «πρωταγωνίστησε» στο επεισόδιο στο Μαξίμου και προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μίλησε στον ALPHA.

“Ήμουν από τις πρώτες δημοσιογράφους που έγραψαν για την Τουρκία. Πήγα στην Τουρκία, έκανα τεράστια ρεπορτάζ. Εάν ήμουν ανταποκρίτρια στην Τουρκία, θα πολεμούσα την τουρκική εξουσία με αυτά που κάνει. Αλλά αυτά τα ξέρω. Όλοι ξέρουμε ποια παιχνίδια παίζει η Τουρκία, ότι η Τουρκία είναι μία δικτατορία”, δήλωσε η Ολλανδή δημοσιογράφος, η οποία διέψευσε ότι έχει Πακιστανούς υπηρέτες, που βγάζουν τα σκυλιά της βόλτα, όπως υποστήριξε γείτονάς της.

“Στο σπίτι μου φιλοξενώ έναν κάτοικο της Ύδρας, ο οποίος είναι άστεγος και διαφορετικά θα πεθάνει από κρύο στη βάρκα του”, είπε η κα Μπέγκελ και πρόσθεσε: “Πότε πότε έρχονται τα παιδιά μου και φίλοι μου, ενώ ακόμα έχω τρία σκυλιά από τον δρόμο”.

Όσο για τη σύλληψή της το 2021 στην Ύδρα, επειδή φιλοξενούσε Αφγανό μετανάστη, το αίτημα ασύλου του οποίου έχει απορριφθεί, η ίδια υποστήριξε ότι “δεν ήταν παράνομος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ