Οικογένεια Γ. Φουντούλη: Δεν θέλουμε αίμα…

Οικογένεια Γ. Φουντούλη: Δεν θέλουμε αίμα…

 

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Ηρακλείου, στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, που έπεσε νεκρός στην αιματηρή επίθεση που έλαβε χώρα την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, οι γονείς του θύματος τονίζουν πως δεν θέλουν «αίμα», καθώς το παιδί τους «πότισε την άσφαλτο με το αίμα του», αλλά ούτε τιμή, καθώς γνωρίζουν την «ακεραιότητα και την εντιμότητα» του γιου τους. Επισημαίνεται επίσης, ότι «η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα».

Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Η οικογένεια θέλει να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ