Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού που τραυματίστηκε στο ασανσέρ στο Ιπποκράτειο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περιέγραψε στον ΑΝΤ1 το περιστατικό με την πτώση του θαλάμου του ανελκυστήρα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

«Πήγα να βγω από το ασανσέρ στον 4ο όροφο του Ιπποκρατείου, είχα προφτάσει, είχα βγάλει το δεξί πόδι έξω, τον κορμό και το κεφάλι. Με ανοικτή την πόρτα, έπεσε ο θαλαμίσκος κάτω και μου παρέσυρε το αριστερό πόδι, το οποίο εγκλωβίστηκε και ήρθε η πυροσβεστική και το απεγκλώβισε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Χαράλαμπος Φασουλάκης.

Ο γιατρός τόνισε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν θύματα αν εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ασανσέρ ασθενείς ή συνοδοί τους. «Θαύμα, θαύμα, αγγίζουν τα όρια του θαύματος, του ανεξήγητου πως δεν σκοτώθηκα, πως δεν μου έκοψε το πόδι και πως σταμάτησε η καμπίνα. Εκείνο το ασανσέρ έχει βγάλει πολλά προβλήματα, συντήρηση βέβαια γίνεται. Θερμή παράκληση είναι τουλάχιστον αυτό το ασανσέρ να αντικατασταθεί. Δεν μπορεί να είναι αιτία η οικονομική κρίση να σκοτώνονται άνθρωποι στα ασανσέρ», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.