Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό στην Εγνατία Οδό και έπιασαν φωτιά – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τετάρτης (29/11) στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετά τα διόδια της Ανάληψης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθεί φωτιά στα δύο οχήματα, η οποία έσβησε εγκαίρως από δυνάμεις της πυροσβεστικής, που έσπευσαν στο σημείο μαζί με την τροχαία.

Δύο άτομα που επέβαιναν στο φορτηγό μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού, όπου σημειώθηκε το ατύχημα, διακόπηκε για μικρό διάστημα και αποκαταστάθηκε μετά την κινητοποίηση των αρχών.

Χαλκίδα: Έκλεψαν αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης

Κλοπή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα eviathema.gr, λίγο μετά τις 23:00, άγνωστοι δράστες, αφού το διέρρηξαν, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο, από το σημείο που ήταν σταθμευμένο.

Ο ιδιοκτήτης μόλις διαπίστωσε την κλοπή, ειδοποίησε άμεσα το 100 σαστισμένος, βλέποντας το όχημα του να «έχει κάνει φτερά».

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αφού προχώρησε στην συλλογή δεδομένων για τον εντοπισμό των δραστών και του οχήματος.

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 48χρονο για ναρκωτικά – Βρέθηκαν 151 γρ. κοκαΐνης

Για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη ένας 48χρονος στην Αγ. Γαλήνη Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών/Υ.Α Ρεθύμνης έφτασαν πληροφορίες ότι άτομο κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί κινήθηκαν επιχειρησιακά, εντόπισαν τον δράστη να κινείται με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, επί της επαρχιακής οδού Αγ. Γαλήνης-Ρεθύμνου και τον ακινητοποίησαν. Ακολούθησε έλεγχος και βρέθηκε εντός του οχήματος, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 151 γραμμαρίων και στην κατοχή του δράστη, μία συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκε περίστροφο και φυσίγγια

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: «ένα λειτουργικό περίστροφο μάρκας Smith&Wesson, διαμετρήματος 0,38 special, εβδομήντα τέσσερα πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 special, χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης εγκλήματος».
Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου ενώ το κατασχεθέν χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων είκοσι ευρώ, θα αποσταλθεί Ταμείο Παρακαταθηκών. Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α Ρεθύμνης.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Τρεις τραυματίες έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 19:00. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στο ύψος της Κερασιάς, σύμφωνα με το thestival.gr.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα τα οποία διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Νέα Μάκρη: Τροχαίο με δύο τραυματίες στη Λ. Μαραθώνος – Αναποδογύρισε το ένα αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Νέας Μάκρης.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος του Πολιτιστικού Πάρκου, με αποτέλεσμα το ένα να αναποδογυρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας irafina.gr.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενες από επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, που απεγκλώβισαν έναν άνδρα και μία γυναίκα από το ένα όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηλικιωμένοι παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και θα διακομιστούν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Λόγω του τροχαίου, η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Μαραθώνα ήταν κλειστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ