Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Άρτα: 15χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σοκ έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένας 15χρονος έπεσε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας σε κεντρική οδό στην πόλη της Άρτας.

Η πτώση του ανήλικου αγοριού έγινε αντιληπτή από τα γειτονικά σπίτια και άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον έφηβο στο νοσοκομείο της Άρτας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα artinos.gr, ο 15χρονος φέρει κατάγματα και κρίθηκε λόγω της κατάστασής του, να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Άρτας που εξετάζει μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Βοιωτία: Τροχαίο στο Ύπατο – Αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και εξετράπη – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ύπατο Βοιωτίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πυροσβεστική ένα αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έφυγε εκτός οδοστρώματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί.

Από την εκτροπή, ο οδηγός του οχήματος (γύρω στα 40) τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Χανιά: 40χρονη έπεσε θύμα μιας απίθανης βαναυσότητας – Ο εν διαστάσει σύζυγος και ο γιος τους διέρρηξαν το σπίτι της

Μια 40χρονη γυναίκα από τα Χανιά έπεσε θύμα μιας απίθανης εισβολής το απόγευμα του Σαββάτου. Ενώ αυτή ήταν στη δουλειά της, ο εν διαστάσει σύζυγός της και ο γιος τους διέρρηξαν το διαμέρισμά της και απομάκρυναν τα ρούχα της πετώντας τα έξω από το πατρικό της σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φερόμενοι δράστες, αφαίρεσαν κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα του θύματος, αλλά και τις οικονομίες της.

Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν την εισβολή, της τηλεφώνησαν, με αποτέλεσμα η ίδια να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.

Ο εν διαστάσει σύζυγος συνελήφθη μετά από καταδίωξη σε παρακείμενα χωράφια, ενώ ο γιος παραμένει ταμπουρωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το θύμα της διάρρηξης, κατάληψης του πατρικού της σπιτιού, αλλά και της απόπειρας κλοπής, είχε στο παρελθόν κατ’ επανάληψη κακοποιηθεί άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ενδεικτικό του καθεστώτος τρόμου που βιώνει η γυναίκα, είναι ότι το δικαστήριο, με αφορμή προηγούμενο περιστατικό σε βάρος της, είχε απαγορεύσει στους φερόμενος ως δράστες να εισέρχονται στο σπίτι της, χωρίς τη συναίνεση της.

Κακοκαιρία «Daniel»: Στον Άγιο Κωνσταντίνο οι εγκλωβισμένοι τουρίστες από το Χορευτό Πηλίου

Κάτω από χειροκροτήματα και πολύ συγκίνηση έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο νέο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου το Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, που οργάνωσε και συντόνισε μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού τουριστών από το Χορευτό Πηλίου.

Συνολικά 58 τουρίστες, Έλληνες και ξένοι, έφτασαν ανακουφισμένοι στο Φθιωτικό λιμάνι ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Τις προηγούμενες ώρες είχαν βιώσει συγκλονιστικές στιγμές όπου ένιωσαν να απειλείται ακόμη και η ζωή τους, εξαιτίας των τρομερών καταστροφών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel ακόμη και μέσα στο χωριό. Το οδικό δίκτυο του Πηλίου καταστράφηκε σε πολλά σημεία, ενώ κατολισθήσεις έκοψαν την επικοινωνία πολλών τουριστικών περιοχών όπως το Χορευτό.

Στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου τους υποδέχτηκε η Διοικητής του Β’ Λιμενικού Τμήματος Αγίου Κωνσταντίνου, Υποπλοίαρχος Χαραλαμπία Κρίμπα, με στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, ενώ περίμεναν λεωφορεία για να τους μεταφέρουν στον προορισμό τους. Ανάμεσα τους και συγγενείς των εγκλωβισμένων που δεν έκρυψαν την αγωνία τους μέχρι να φτάσουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Να αναφέρουμε τέλος ότι είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πιάνει λιμάνι στον Άγιο Κωνσταντίνο και αυτό επετεύχθη από τη στιγμή που επεκτάθηκε ο παλαιός λιμένας. Μάλιστα ο Άγιος Κωνσταντίνος εξυπηρέτησε τα τελευταία 24ωρα έκτακτες προσεγγίσεις του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ και του Σούπερ Σταρ από Σποράδες, καθώς ο Βόλος παραμένει απροσπέλαστη πόλη εξαιτίας των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

Συγκλονιστικές στιγμές στο Πήλιο – Βρήκαν τις βαλίτσες με τα ρούχα του γάμου από το ζευγάρι που αγνοείται

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Μαγνησία από το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας «Daniel» με τον αριθμό των αγνοουμένων να είναι άγνωστος.

Στο Πήλιο, ένα ζευγάρι Αυστριακών αναζητείται εδώ και τέσσερα 24ωρα.

Το ζευγάρι από την Αυστρία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, είχε έρθει στην Ελλάδα για να παντρευτεί, με τους πυροσβέστες να αναφέρουν πως το πρωί του Σαββάτου εντόπισαν τις βαλίτσες τους με τα ρούχα του γάμου.

Το ζευγάρι, 25 ετών, δεν έχει δώσει σημεία ζωής τα τελευταία τέσσερα 24ωρα ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις πλέον αναζητούν τος σορούς τους, καθώς μάλλον έχουν καταπλακωθεί κάτω από τα μπάζα.

Ραφήνα: Έδεσε στο λιμάνι το «Fast Ferries Andros» με τους 734 επιβάτες

Έδεσε στο λιμάνι της Ραφήνας, μετά από 18 ώρες ταλαιπωρίας, το «Fast Ferries Andros» με τους 734 επιβάτες.

Με ασφάλεια και με τη χρήση ρυμουλκού κατέπλευσε στο λιμάνι της Ραφήνας το «Fast Ferries Andros» με 734 επιβάτες, που από το πρωί παρέμενε ακινητοποιημένο στο αγκυροβόλιο του λιμανιού λόγω εμπλοκής αλυσίδας άγκυρας άλλου πλοίου στην προπέλα.

Νωρίτερα, ειδικό συνεργείο ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιχείρηση αποκόλλησης της αλυσίδας της άγκυρας από την προπέλα του πλοίου.

Το πλοίο παρέμενε στο αγκυροβόλιο της Ραφήνας από το πρωί και ήταν δεμένο από ρυμουλκά για λόγους ασφαλείας. Αργά το απόγευμα, στους επιβάτες του πλοίου μεταφέρθηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ενώ τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Andros Queen, Θεολόγος Π και Superferry, αντί της Ραφήνας, είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι του Λαυρίου για λόγους ασφαλείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ