Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Βούλα: Τροχαίο στο ύψος του ΠΙΚΠΑ – Ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις του δύο άτομα

Τραγωδία στη Βούλα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος του ΠΙΚΠΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο επιβαίνοντες

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι παρέδωσαν τα άτομα στο ΕΚΑΒ.

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει

Απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου στην περιοχή της Χαραυγής στην Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, ένας άνδρας για άγνωστο λόγο, μέχρι στιγμής, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του εντός της οικείας του.

Λίγο πριν συμβεί το απευκταίο, αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας έσπευσαν στο σημείο και αφόπλισαν τον άνδρα, ο οποίος και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, χωρίς να φέρει κάποιο τραύμα, όπου και φυλασσόταν από δυνάμεις της Αστυνομίας έως την διακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στην Εύβοια

Σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στο θαλάσσιο χώρο της Εύβοιας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 18 χιλιόμετρα ΑΒΑ του Μαντουδίου Εύβοιας και είχε εστιακό βάθος 12 χλμ.

Ακολούθησαν δύο μετασεισμοί εντάσεως 1,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Άφαντος παραμένει ο δολοφόνος του Μιχάλη – Η «γκάφα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Είκοσι ημέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο δολοφόνος του άτυχου 29χρονου παραμένει άγνωστος.

Χωρίς αποτέλεσμα εξελίσσονται μέχρι τώρα οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη του δολοφόνου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ πριν είκοσι μέρες κατά τη διάρκεια των αιματηρών συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, ενώ η εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη καρατομήθηκαν πέντε αξιωματικοί του σώματος λόγω της εμπλοκής τους στο επιχειρησιακό φιάσκο της 7ης Αυγούστου.

Απομάκρυνση πέντε αξιωματικών

Από την έρευνα που πραγματοποιεί ο επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τις αστοχίες των αστυνομικών την επίμαχη ημέρα κλήθηκαν να απολογηθούν οκτώ ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

Από αυτούς κρίθηκε πως πέντε πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους με το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης να σηκώνουν οι δύο ταξίαρχοι της ΓΑΔΑ οι παραλείψεις των οποίων, επέτρεψαν στους Κροάτες να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, καρατομήθηκαν δυο Διευθυντές του Αρχηγείου οι οποίοι είχαν την πληροφορία για την κάθοδο των χούλιγκανς όμως δεν φρόντισαν να την διαβιβάσουν καταλλήλως και τέλος αξιωματικός της Κορίνθου.

Η «γκάφα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τα πειστήρια της επίθεσης

Συνολικά έχουν καρατομηθεί 12 αξιωματικοί της ΕΛΑΣ για το επιχειρησιακό φιάσκο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» αστυνομικοί υπηρεσίας της Ασφάλειας Αττικής αποσφράγισαν τα κατασχεμένα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τεθεί ζήτημα επιμόλυνσης των εν λόγω πειστήριων από τα DNA των αστυνομικών.

Αναζητούν τον δολοφόνο του Μιχάλη

Από την μέχρι τώρα ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει προκύψει κάποιο αξιόλογο στοιχείο με τον εντοπισμό του δράστη να γίνεται ακόμη πιο δύσκολος με τις οποίες ελπίδες να εστιάζουν πλέον στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων των δραστών.

Νέες απομακρύνσεις αξιωματικών

Ο εσωτερικός έλεγχος της ΕΛΑΣ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί με πήγες από την Κατεχάκη να αφήνουν να εννοηθεί πως ο κύκλος των καρατομήσεων δεν έχει κλείσει και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

Τραγωδία στη Ροδόπη: Νεκρός οδηγός μηχανής έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Τραγωδία το βράδυ της Κυριακής στη Ροδόπη, καθώς έπειτα από σύγκρουση μηχανής και αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του δίκυκλου οχήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο ένας από τους δύο άνδρες, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, για τον οποίο χρειάστηκε μάλιστα και η επέμβαση των πυροσβεστών, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Άργος: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό – Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου στην πόλη του Άργους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στην οδό Τριπόλεως στο ύψος του Ι.Ν. Παναγίας.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πεζού.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας, που μετέφερε συνοδεία περιπολικού τον τραυματία στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ