Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Νέα Κυψέλη: Φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου σε υπόγειο διαμέρισμα στη Νέα Κυψέλη.

Η αιτία της φωτιάς παραμένει μέχρι τώρα άγνωστη, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω που καπνού έκανε προληπτικό έλεγχο και στα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας για τυχόν εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα μια πολυκατοικίας στη Νέα Κυψέλη επί της οδού Λαχανά.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατάφεραν κατασβήσουν τη φωτιά. Τα αίτια που την προκάλεσαν διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Κρήτη: Ο πιο επικίνδυνος τρόπος να μεταφέρεις ένα στρώμα

Με ένα άκρως επικίνδυνο τρόπο επέλεξε να μεταφέρει ένα διπλό στρώμα, άνδρας στην Κρήτη, και συγκεκριμένα σε γειτονιά στο Ηράκλειο, αγνοώντας ότι ο τρόπος που οδηγούσε το μηχανάκι του θα μπορούσε να είναι καταστροφικός ακόμα και για τον ίδιο.

Όπως γράφει το cretapost.gr, ο ίδιος φαίνεται πως δεν μπορούσε να βρει αγροτικό για τη μεταφορά του στρώματος κι έτσι πήρε το μηχανάκι του, φόρτωσε το διπλό στρώμα, κάθισε πάνω του και ξεκίνησε την διαδρομή του.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν σοκ τόσο στους οδηγούς των άλλων οχημάτων, που έκαναν ελιγμούς για να τον αποφύγουν, όσο και στους περαστικούς που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Εύβοια: Νεκρός ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν ηλικιωμένο συνέβη στην Αμάρυνθο, στην Εύβοια, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν ένας 94χρονος, που κινείτο πεζός στην Επαρχιακή Οδό Χαλκίδας Αμαρύνθου, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι κάτοικος της Αμαρύνθου και κατευθυνόταν προς το σπίτι του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Κέντρο Υγείας του Αλιβερίου.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος, δυστυχώς, κατέληξε στα τραύματά του.

Χαλκίδα: Άνδρας απειλούσε να πετάξει γυναίκα από μπαλκόνι

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Χαλκίδα, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ένας άνδρας κρατούσε μία γυναίκα στην άκρη του μπαλκονιού και απειλούσε να την ρίξει από κάτω, ενώ εκείνη αδυνατούσε να αντιδράσει.

Το περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ, σε κεντρικό σημείο της πόλης, έγινε αντιληπτό από τους γείτονες που άκουσαν τις κραυγές από την πολυκατοικία.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία, που επενέβη.

Τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας: Νεκρή και η δεύτερη επιβάτης του αυτοκινήτου που χτύπησε σε διάζωμα και αναποδογύρισε

Πέθανε τελικά και η δεύτερη γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρό στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Λογγού.

Σύμφωνα με το tvstar, η οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο αφού αρχικά προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διάζωμα, στη συνέχεια, αναποδογύρισε.

Διερχόμενοι οδηγοί, έσπευσαν να βοηθήσουν τις δυο γυναίκες, ενώ κάλεσαν την πυροσβεστική και την αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Η οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και η συνοδηγός τραυματισμένη.

Τις δύο γυναίκες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η οδηγός ήταν ήδη νεκρή. Το πρωί του Σαββάτου, δυστυχώς, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Λαμίας και η δεύτερη γυναίκα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στον περιφερειακό – Αυτοκίνητο ανατράπηκε και κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εξωτερική περιφερειακή, στον κλάδο εξόδου προς την Κατσιμίδη με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr από το τροχαίο δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ένα αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες.

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω στροφή που οδηγεί στη μεγάλη κατηφόρα η οποία περνάει δίπλα από το Καυτανζόγλειο η κλίση είναι ανάποδη, όπως συμβαίνει άλλωστε στις περισσότερες στροφές του περιφερειακού.

Άρτα: Επέστρεψε στην ψησταριά για να κλέψει τα 75 ευρώ που πλήρωσε για το γεύμα του

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Άρτα, το Σάββατο. Ένας άνδρας συνελήφθη γιατί έκανε ληστεία στην ψησταριά όπου πριν από λίγη ώρα είχε φάει με την παρέα του.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr, ο κατηγορούμενος είχε πάει στην ψησταριά μαζί με άλλα τρία άτομα και έκαναν λογαριασμό 75 ευρώ.

Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε αργότερα στην ψησταριά και με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου ανάγκασε τον ιδιοκτήτη να του παραδώσει 75 ευρώ, δηλαδή το χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στον λογαριασμό που είχε πληρώσει για το γεύμα του.

Έγινε καταγγελία για το περιστατικό και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγα λεπτά αργότερα και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ