Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Κορωπί: Γαϊδουράκι μπλέχτηκε στο σχοινί που ήταν δεμένο και πέθανε – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό κακοποίησης ζώου που απέβη μοιραίο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Κορωπί.

Το περιστατικό κακοποίησης γαϊδουριού καταγγέλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη «Γαϊδουροχώρα-το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι». Όπως φαίνεται, το γαϊδουράκι βρέθηκε νεκρό καθώς πιάστηκε στο σχοινί που ήταν δεμένο και σύμφωνα με την καταγγελία, το ζώο πάλευε να ξεπιαστεί μέρες και στο τέλος κατέληξε.

Αν και για μέρες ήταν “άφαντος” ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 75χρονο ιδιοκτήτη του το βράδυ της Κυριακής.

Στην ανάρτηση στην οποία φαίνεται το νεκρό γαϊδουράκι, αναφέρουν: “Κορωπι 2023!!! Γαιδουριτσα που εχασε τη ζωη της απο την ανθρωπινη βλακεια, ανευθυνοτητα και εγκληματικη αγενεια. Ο ιδιοκτητης αφαντος! Θα κανουμε ο,τι περναει απο το χερι μας να του επιβληθουν οι ποινες που αντιστοιχουν στο ”εγκλημα”, καθως και ολα τα εξοδα ταφης-αποτεφρωσης!!!”.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 48χρονος από έμφραγμα – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία των Τρικάλων έπειτα από τον θάνατο ενός 48χρονου άνδρα, πατέρα ενός παιδιού.

Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση καταγράφεται στα Τρίκαλα και αφορά τον πρόωρο θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής ο 48χρονος με καταγωγή από το Ζάρκο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και από κει στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην μονάδα εμφραγμάτων αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ο 48χρονος, γεωπόνος στο επάγγελμα ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Καλαμάτα: Ξέσπασε η μητέρα του 16χρονου που ξυλοκόπησαν ανήλικοι – «Θα σε βρουν έξω, δεν τέλειωσαν μαζί σου» τον απειλούν

Ξέσπασε η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμορία ανηλίκων, στο κέντρο της Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής (7/5). «Εάν δεν είχα το παιδί μου σήμερα τι θα έκανα; Τι θα έκανα;», λέει δακρυσμένη η μητέρα του μαθητή, ο οποίος δέχεται απειλές, όπως αποκάλυψε.

«Μου λέει “μαμά, να βγεις”, μου λέει, “να τα πεις, να κάνεις ότι χρειαστεί να μην πάθει κανένα παιδί αυτό που έπαθα, δεν μπορούσα να ορίσω το σώμα μου”. Θέλω να το πείτε αυτό, να μην χτυπάνε τα παιδιά μας. Δεν φταίνε τα παιδιά μας. Εάν δεν είχα το παιδί μου σήμερα τι θα έκανα; Τι θα έκανα;», είπε η μητέρα του παιδιού στο MEGA.

Ο 16χρονος αθλητής κι ο φίλος του βρέθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Υπαπαντής, προκειμένου να λυθεί μία παρεξήγηση που προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνικά από τρίτο άτομο, που συνδέει τις δύο παρέες.

Δεν ήξεραν όμως πως θα τους χτυπούσε λυσσαλέα μία ομάδα 15χρονων. Η ίδια συμμορία έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε χτυπήσει άγρια και έναν ενήλικο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

«Και πλησιάζει ο γιος μου να του πει συγγνώμη, να τελειώνει εδώ. “Δεν ήθελα να μπλέξω έτσι, ήθελα να υπερασπιστώ τον φίλο μου και εμάς που μας έβριζες στο τηλέφωνο” και με το που πάει να πει τη συγγνώμη, τρώει την πρώτη. Τρώει την πρώτη και ξεκινάνε μετά έξι άτομα να τον χτυπάνε μανιασμένα, κλωτσιές. Με έπιασαν άνθρωποι και μου είπαν ότι τον έσερναν στον δρόμο», συμπλήρωσε η μητέρα του μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μάρτυρες, η ομάδα των 15χρονων δραστών είχε μαζί της και σιδερογροθιά. Από αυτή τραυματίστηκε ο ένας εκ των δύο μαθητών, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μετά το θλιβερό αυτό περιστατικό η οικογένεια του θύματος δέχεται απειλές από τους ανήλικους νταήδες.

«Βγήκαν από την αυτόφωρη διαδικασία και το παιδί που μεσολάβησε για να πάνε εκεί, για να τα ξυλοφορτώσουν, μετέφερε σε έναν κοινό γνωστό αυτού και του παιδιού μου ότι “βγήκαν αυτοί και θα σε βρούνε έξω. Δεν τέλειωσαν μαζί σου”», είπε η μητέρα του για τις απειλές που δέχεται ο μαθητής.

Οι οικογένειες των δύο παιδιών προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ. Οι τρεις ανήλικοι, δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς και οι γονείς τους. Σε βάρος των ανήλικων έχει σχηματιστεί δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συναγερμός για επιβάτη πλοίου που έπεσε στη θάλασσα – Έρευνες μεταξύ Κύμης και Σκύρου

Εκτεταμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύμης και Σκύρου για τον εντοπισμό ενός επιβάτη πλοίου, ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές άλλων επιβατών, έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο επιβαίνουσες στο πλοίο «Αχιλλέας», που εκτελεί το δρομολόγιο Σκύρος-Κύμη ανέφεραν ότι είδαν έναν άνδρα να πέφτει στη θάλασσα, το βράδυ της Κυριακής (7/5). Άμεσα σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του επιβάτη.

Στις έρευνες εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν τρία παραπλέοντα σκάφη, δύο περιπολικά του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Τρίκαλα: Τα πρώτα ευρήματα για την αιτία θανάτου της 15χρονης μαθήτριας – Τι έδειξε η νεκροψία

Παθολογικά αίτια δείχνει η νεκροψία στην 15χρονη μαθήτρια, η οποία κατέρρευσε και πέθανε ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα, όπου βρίσκονταν για σχολική εκδρομή.

Η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (7/5). Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το άτυχο κορίτσι φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη μεταφορά της 15χρονης στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι γιατροί προσπαθούσαν επί δύο ώρες να το επαναφέρουν, τοποθετώντας ακόμη και βηματοδότη, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

«Διασκέδαζαν και ξαφνικά το κορίτσι κατέρρευσε» – Σε σοκ οι συμμαθητές της 15χρονης που πέθανε σε νυχτερινό μαγαζί

Τα γέλια πάγωσαν στα Τρίκαλα, την πρώτη κιόλας ημέρα της σχολικής εκδρομής που έκαναν οι μαθητές του 5ου Λυκείου Βύρωνα. Μία 15χρονη κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της, την ώρα που διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Προχθές, πρώτο βράδυ της εκδρομής, οι μαθητές του Λυκείου βγήκαν σε ένα κέντρο διασκέδασης στα Τρίκαλα. Η 15χρονη ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στους έντρομους συμμαθητές της.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν τα παιδιά, διασκέδαζαν και ξαφνικά εκεί κατέρρευσε το κορίτσι, υπήρχε γιατρός μέσα στο μαγαζί, προσπάθησε το ανάνηψε 2-3 φορές αλλά δεν μπόρεσε, καλέσαμε ασθενοφόρο ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο. Έπαθε πάλι επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Mega.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Όμως τα ξημερώματα υπέστη ανακοπή.

Ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων σημειώνει: «Παρά το γεγονός ότι επί δύο ώρες και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί».

Η εκδρομή που κατέληξε σε τραγωδία

Γεμάτοι χαρά και ανυπομονησία οι μαθητές της πρώτης λυκείου ξεκίνησαν τη σχολική εκδρομή από τον Βύρωνα για τα Τρίκαλα, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει την τραγωδία που θα εξελισσόταν.

«Κατά τη μία η ώρα εκεί που βρισκόντουσαν σε βραδινή έξοδο, αισθάνθηκε αδιαθεσία ένα κοριτσάκι, η Ιωάννα, δυστυχώς», λέει ο Αλεξάτος Χαράλαμπος, διευθυντής του 5ου λυκείου Βύρωνα.

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα και στη συνέχεια επέστρεψαν στους γονείς τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανέφερε: «Eίναι σε κατάσταση σοκ, έχουν πάει ψυχολόγοι εκεί στο ξενοδοχείο που είναι τα παιδιά, υπάρχουν κάποια διαδικαστικά, δένουν κάποιες καταθέσεις».

«Ένα καλό παιδί και μια καλή μαθήτρια που την αγαπούσαν όλοι και οι καθηγητές και οι μαθητές», υπογράμμισε ο διευθυντής του 5ου λυκείου Βύρωνα.

Εύβοια: Απανθρακώθηκε 32χρονη γυναίκα στο φρικτό τροχαίο – Δύο οι τραυματίες

Μία γυναίκα 32 ετών ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο στην Εύβοια, το απόγευμα της Κυριακής (7/5).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport, η 32χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και απανθρακώθηκε, ενώ οι δύο άλλοι επιβάτες του οχήματος (ένας άνδρας και μία γυναίκα) κατάφεραν να βγουν την τελευταία στιγμή απ’ αυτό.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Αμέσως μετά, το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, στο 21ο χλμ έξω από τα Ψαχνά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός των άλλων φέρουν και εγκαύματα.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό συμβάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK