Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 3,7 ρίχτερ ανοιχτά της Γαύδου

Σεισμός μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ανοιχτά της Γαύδου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 30 χλμ. Ανατολικά της Γαύδου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 28,8 χλμ.

Πρωτοπορεί η ΟΣΥ: Δοκιμαστική χρήση λεωφορείων με υδρογονοκίνηση στις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες

Η ΟΣΥ τα τελευταία 4 χρόνια προχωρά σταθερά σε πλήρη αναδιοργάνωση των υποδομών της και ανανέωση του Στόλου των οχημάτων της.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού για τα νέα οχήματα, η Εταιρεία πρωτοπορεί μπαίνοντας σε τροχιά δοκιμαστικής λειτουργίας λεωφορείων υδρογόνου, σε κανονικές συνθήκες δρομολογίων, προκειμένου να εξετάσει και να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας των εν λόγω οχημάτων.

«Αρχίσαμε τη δοκιμή υδρογονοκίνητων λεωφορείων προκειμένου να διαπιστώσουμε τη συμπεριφορά τους στις συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και για να εξετάσουμε τον τρόπο προετοιμασίας των εγκαταστάσεών μας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της υδρογονοκίνησης» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. Στέφανος Αγιάσογλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Urbino 12 Hydrogen, του πρώτου λεωφορείου υδρογόνου, που παραχώρησε η Solaris Hellas A.Ε. για δοκιμή στις Δημόσιες Οδικές Συγκοινωνίες.

Το λεωφορείο κυκλοφορούσε τον τελευταίο μήνα στο κέντρο της Αθήνας εκτελώντας τη κυκλική διαδρομή Άνω Πατήσια-Ζάππειο, μεταφέροντας καθημερινά εκατοντάδες επιβάτες δωρεάν.

«Το μέλλον στις μεταφορές είναι το υδρογόνο και πάνω στο όχημα που δοκιμάσαμε ενδεχομένως να στηριχθεί το μέλλον των οδικών συγκοινωνιών» σημείωσε ο κ. Αγιάσογλου, υπογραμμίζοντας ότι «η πιλοτική λειτουργία λεωφορείων υδρογόνου είναι σημαντική γιατί -όπως έχει αποδειχθεί και από τις αντίστοιχες δοκιμές ηλεκτροκίνητων οχημάτων- οδηγεί και στην αναδιοργάνωση των αμαξοστασίων μας καθιστώντας την ΟΣΥ ΑΕ μια σύγχρονη Εταιρεία, αντίστοιχη με αυτές προηγμένων χωρών».

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε στο πλαίσιο της συμμετοχής της στα πρώτα πιλοτικά ευρωπαϊκά προγράμματα για τη χρήση υδρογόνου στις μεταφορές, θα έχει σύντομα στον Στόλο της 3 τέτοια οχήματα, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η τεχνολογία της υδρογονοκίνησης, η οποία «εφαρμόζεται στην Solaris από το 2015», όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτου, έχει μηδέν αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Urbino 12 Hydrogen: Ανήκει στην τυπική κατηγορία 12-μετρων αστικών χαμηλοδάπεδων οχημάτων, μπορεί να μεταφέρει έως 37 καθήμενους επιβάτες και διαθέτει:

  • Τρεις δίφυλλες θύρες εισόδου και ηλεκτρική ράμπα στη μεσαία θύρα για τη διευκόλυνση επιβίβασης-αποβίβασης ΑΜΕΑ, καμπίνα με σύστημα βεβιασμένου αερισμού, αντλία θερμότητας και θερμαντικά σώματα, ανατομικά καθίσματα,
  • εσωτερικό φωτισμό με σώματα LED ρυθμιζόμενης έντασης και σύστημα επιγονάτισης για τη διευκόλυνση της εισόδου-εξόδου των επιβατών.

Το σύστημα πρόωσης του λεωφορείου είναι τεχνολογίας κυψέλης καυσίμου (hydrogen fuel cell) και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες ενσωματωμένους επί τροχών στον οπίσθιο άξονα του οχήματος. Η καμπίνα του οδηγού διαθέτει διατάξεις αυτόματου ελέγχου τελευταίας γενιάς όπως το σύστημα ECAS για τη ρύθμιση των αναρτήσεων και το σύστημα EBS για το φρενάρισμα και την ευστάθεια.

Βούλα: Βίντεο-ντοκουμέντα από τις ληστείες σε σπίτια γνωστών επιχειρηματιών

Δύο περιστατικά διαρρήξεων τα οποία έγιναν μέσα σε λίγες ώρες σε υπερπολυτελείς κατοικίες των νοτίων προαστίων, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με βίντεο ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «LiveNews» στο πρώτο βίντεο, φαίνεται ο δράστης να βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, όταν σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μπει μαζί με τον συνεργό του σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία, όσο εκείνος βρισκόταν στην εκκλησία για την Ανάσταση.

Από μία μάντρα 20 μέτρων, οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, μία μέρα πριν από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι δράστες έσπασαν την μπαλκονόπορτα με λοστό και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Το χρονικό

Η ώρα είναι δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η εκπομπή του Mega, οι δράστες περπατάει με χαλαρό βήμα μέσα στην κουζίνα. Κρατάει στα χέρια του φακό, φοράει καπέλο τζόκεϊ ανάποδα και μάσκα full-face που διακρίνονται μόνο τα μάτια του.

Με γάντια στα χέρια και αφού δεν έχει εντοπίσει κάποιο αντικείμενο αξίας, αποχωρεί από το δωμάτιο.

Είκοσι λεπτά αργότερα, οι κάμερες ασφαλείας τον δείχνουν να μπαίνει στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Πρώτα ο ένας και ύστερα ο συνεργός του. Κρατάνε επώνυμες βαλίτσες που έχουν βρει μέσα σε ντουλάπες του σπιτιού για να χωρέσουν τα κλοπιμαία.

Ακούγονται να συνεννοούνται στα αλβανικά. Πάντα με τον φακό στο χέρι, κοιτάνε τι θα πρωτοπάρουν από την ντουλάπα και βγάζουν δύο μεγάλες τσάντες γνωστών οίκων.

Ο ένας επιστρέφει και παίρνει τις δύο βαλίτσες για να φύγουν, όσο ο συνεργός του ελέγχει τριγύρω. Δε φεύγουν αμέσως, γιατί στο σπίτι, όλη αυτήν την ώρα υπάρχει άνθρωπος της οικογένειας.

Τοποθετεί τον φακό στο στόμα του και φεύγει με τον συνεργό του να κουβαλάει τις βαλίτσες όταν του δίνει το πράσινο φως. Αποχώρισαν από το σπίτι με συλλεκτικές τσάντες μεγάλης αξίας.

«Το σοκ είναι πολύ μεγάλο, αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή. Τα υλικά αγαθά που αφαιρέθηκαν έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Μου πήραν τσάντες μεγάλης αξίας γνωστών οίκων, και είδη ρουχισμού», λέει ο επιχειρηματίας μιλώντας στο Mega.

Όπως λέει ο ίδιος, «ήταν η πρώτη φορά που δεν έβαλα συναγερμό γιατί είχε έρθει ο πατέρας μου για διακοπές. Ήταν μέσα στο σπίτι στα 40 λεπτά που έμειναν οι δράστες».

«Οι άνθρωποι αυτοί κάθισαν 40 λεπτά μέσα στο σπίτι, ανακάτεψαν όλες τις κρεβατοκάμαρες».

Ο ίδιος σημειώνει ότι επικοινώνησε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο που έπεσε θύμα κλοπής από την ίδια συμμορία.

«Επικοινώνησα μαζί του και ζήτησα βιντεοληπτικό υλικό. Όταν συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους, σοκαρίστηκα και κατάλαβα ότι δεν ήταν τυχαίο αυτό το πράγμα».

Είναι η ίδια συμμορία

Είναι ο ίδιος άνθρωπος με τα ίδια ρούχα που μπήκε Κυριακή βράδυ σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία και ένα 24ωρο αργότερα στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο άλμα για να πηδήξει τη μάντρα από το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου με αρκετή άνεση. Σκαρφαλώνει στην εξώπορτα του διπλανού σπιτιού και τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση με τα πέντε Rolex που έκλεψε.

Λίγο νωρίτερα, η οικιακή βοηθός στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου βάζει τις φωνές από το σοκ. Έχει έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο δράστες, όσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού λείπουν για τις πασχαλινές τους διακοπές.

Οι Αρχές αναλύουν και στις δύο περιπτώσεις ό,τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας αλλά και τυχόν ίχνη που άφησαν πίσω τους για να τους ταυτοποιήσουν.

Κρήτη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη διανομέα σε δρόμο των Χανίων

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει το τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στον παράλληλο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της ιστοσελίδας flashnews.gr ένα μίνι φορτηγάκι, πέφτει σε προπορευόμενο μηχανάκι που οδηγούσε διανομέας και χωρίς να κόψει ταχύτητα τρέπεται σε φυγή.

Αυτοκίνητο που είδε το τροχαίο σταματά με τον οδηγό να τρέχει προς την κατεύθυνση του διανομέα για να παράσχει βοήθεια.

Θυμίζουμε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον διανομέα και τον εγκατέλειψε, ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα από δυο οδηγούς που είδαν το περιστατικό και τον καταδίωξαν για να μην ξεφύγει.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια το Flashnews.gr σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ερευνάται το τροχαίο να μην επρόκειτο για ατύχημα με εγκατάλειψη, αλλά να έγινε στοχευμένα (δείτε εδώ) λόγω προσωπικών διαφορών

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Τροχαίο στη Λαμία: Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανάκι – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/4) στη Λαμία

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τροχαίο έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Πηλίου και 28ης Οκτωβρίου στη Λαμία λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί , όταν οδηγός επαγγελματικού φορτηγού παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανάκι που κινείτο επί της οδού 28η Οκτωβρίου.

Λαμία

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ο 51χρονος δικυκλιστής οποίος διακομιστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Λαμία

Λαμία

Λαμία

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 24χρονος για τους πυροβολισμούς σε αυτοκίνητο

Συνελήφθη με ένταλμα την Τρίτη (18/4) ένας 24χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Μετά την σύλληψη του 24χρονου, που οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα, εντοπίσθηκε σε σημείο περιμετρικά του σπιτιού του το πιστόλι με το οποίο έκανε τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι που είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού τον Ιανουάριο στην Ηλιούπολη.

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, ο 24χρονος το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4/23) μαζί με δύο συγκατηγορούμενους, ηλικίας 28 και 24 ετών, πυροβόλησαν κατά οχήματος στο οποίο επέβαινε ένας 32χρονος με τη σύζυγο και τα ανήλικα τέκνα του, έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα ‘Ανω Λιόσια.

Στην συνέχεια και ενώ από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ο 32χρονος έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητο του, με τους δράστες να τον καταδιώκουν με το δικό τους όχημα.

Κατά την διάρκεια του «κυνηγητού» των δύο οχημάτων στη Λεωφόρο Φυλής, το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα αυτοί να διαφύγουν.

Μετά την κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν το όχημα που είχε βληθεί από τους πυροβολισμούς προηγουμένως στα ‘Ανω Λιόσια.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μια βολίδα στο χώρο των αποσκευών και από το σημείο που έλαβαν χώρα οι πυροβολισμοί περισυλλέχθηκαν 3 κάλυκες.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 32χρονος οδηγός του λίγες ώρες πριν συμβεί το παραπάνω περιστατικό, είχε πάει μαζί με ένα 34χρονο και είχαν πυροβολήσει με κυνηγητικό όπλο έξω από το σπίτι του 28χρονου. Από το σημείο η ΕΛΑΣ περισυνέλεξε 4 κάλυκες.

Λόγω της παραπάνω επίθεσης ο 32χρονος συνελήφθη την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ρέθυμνο: Τα νεότερα της υγείας του αστυνομικού που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 48χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο και σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο αστυνομικός επέβαινε στην ιδιωτική του μοτοσυκλέτα, όταν κάτω από συνθήκες συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», η υγεία του 48χρονου «πάει από το καλό στο καλύτερο» και μάλιστα «στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο».

Όπως τονίζει στην ανάρτηση ο σύλλογος «έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη».

Στην ανάρτησή τους στο Facebook οι «Δότες Ζωής» αναφέρουν ότι ο 48χρονος εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους και ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ ,θα επανέλθω γρήγορα!!» είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας το δικό του μήνυμα!

Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»

«Η πορεία της υγείας του Γιώργου πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος!

Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη.

Έκφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους σας και σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.

“Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ, θα επανέλθω γρήγορα!!” μας είπε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σε περιμένουμε αδερφέ μας»

Άλιμος: Με λευκά ρούχα και με το αγαπημένο τραγούδι του «αποχαιρέτησαν» τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ντυμένοι στα λευκά και με το αγαπημένο του τραγούδι να παίζει στα ηχεία αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Άλιμο.

Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Απριλίου, στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου που είχε κατακλυστεί από κόσμο.

Με τραγούδια, λευκά ρούχα και μαρσαρίσματα στις μηχανές είπαν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στον 28χρονο Νίκο, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Άλιμο.

Άλιμος

«Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά

Μάνα με ζήλεψε μου είπαν ο θεός με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός

Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί

Κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις».

Όπως αναφέρει το Notia.gr, οι παραπάνω στίχοι από το αγαπημένο τραγούδι του 28χρονου Νίκου ακούγονταν δυνατά από ένα ηχείο.

Άλιμος

Φεύγοντας από το νεκροταφείο οι φίλοι του, ντυμένοι στα λευκά, άρχισαν να μαρσάρουν με τις μηχανές και στη συνέχεια πήγαν όλοι μαζί στη συμβολή της οδού Νίκης με τη λεωφόρο Καλαμακίου, εκεί όπου ο φίλος τους άφησε την τελευταία του πνοή.

Άλιμος

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 53χρονο που παρενόχλησε 24χρονη

Για σεξουαλική παρενόχληση συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης  ένας 53χρονος  στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 24χρονη, ο άνδρας την πλησίασε χθες το βράδυ και τη θώπευσε, ενώ στη συνέχεια πήγε σε παρακείμενο πάρκο όπου αυτοϊκανοποιήθηκε.

Σοκαρισμένη η κοπέλα κατήγγειλε τον άνδρα στις Αρχές. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς εντόπισαν τον 53χρονο και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε και ένας πτυσσόμενος σουγιάς.

Κατερίνα Στεφανίδη για την «απαράδεκτη ανάρτηση» της μητέρας της: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας; – Δεν ταυτίζομαι»

Σάλο προκάλεσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη. Στο tweet της υιοθέτησε ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου.

Μετά τις αντιδράσεις, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη κατέβασε την ανάρτηση από το Twitter και ζήτησε συγγνώμη.

Η επίμαχη ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»

Κάποιοι χρήστες του Twitter «τάγκαραν» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της. «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό» έγραψε ένας χρήστης απευθυνόμενος στην Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;» απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

Παρόμοιο σχόλιο υπήρξε και σε ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Instagram.

«Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη» έγραψε ένας χρήστης.

Κατερίνα Στεφανίδη

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» απάντησε η Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

Κατερίνα Στεφανίδη

H ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Παύλος Χρηστίδης έγραψε στο Twitter: «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;».

«Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση Τσαπανίδου! Μόνο ντροπή» έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποσύρει άμεσα την υποψηφιότητά της, διαφορετικά αποδέχεται τα γραφόμενά της» συμπλήρωσε.

Μάντζος: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Ευθεία απόδοση ευθυνών στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναπαραγωγή ψευδών δημοσιευμάτων για την υπόθεση Γεωργούλη απέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Δημήτρης Μάντζος.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μάντζος «μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ “το βαρέλι δεν έχει πάτο”».

Ο κ. Μάντζος καταγγέλλει ότι «η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας “Μακελειό”».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος ρωτάει τον κ. Τσίπρα προσωπικά «τι άποψη έχει για όλα αυτά;» Ο κ. Μάντζος σε υστερόγραφο στη δήλωσή του τονίζει: «Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ