Τόνια Σωτηροπούλου: Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε και να υπάρχουμε σε περιβάλλοντα που είναι τοξικά

Μία εκ βαθέων συζήτηση είχαν η Τόνια Σωτηροπούλου με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον James Bond, τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια και τα ζώα.

Η συμμετοχή στον James Bond

Δεν έχω καταλάβει το μέγεθος του θαυμασμού επειδή έπαιξα σε ταινία του James Bond” δηλώνει αρχικά, αναφέροντας πως έκανε ένα μικρό πέρασμα σε μία πολύ σπουδαία ταινία. “Εγώ πήρα την νίκη μου, το ρόλο μου, το βίωσα όλο αυτό. Αισθάνθηκα πάρα πολλά πράγματα, είναι ένα πολύ σπουδαίο ταξίδι όπως κάθε δουλειά που επιλέγω να κάνω και είμαι πολύ ευγνώμων για την δουλειά μου” σημείωσε.

Η γνωριμία με τον Κωστή Μαραβέγια και ο γάμος

Ο γάμος με τον Κωστή Μαραβέγια, σύμφωνα με την ίδια δεν έχει αλλάξει τίποτα στην σχέση τους. Γνωρίστηκαν από κοντά στην πρεμιέρα της ταινίας “Success Story” του Νίκου Περράκη, στην οποία έπαιζε και μετά από περίπου ένα μήνα του έστειλε η ίδια μήνυμα για να βγουν για ένα ποτό.

Αισθάνθηκα ότι ο Κωστής είναι ο άνθρωπός μου από την πρώτη περίοδο που ήμασταν μαζί. Απλώς ήταν εύκολο και αν μπορώ να πω κάτι ως γυναίκα και αυτό μου το έχουν πει και άλλες γυναίκες και θέλω να το μεταφέρω, είναι ότι πολλές φορές μπορεί να μπερδεύουμε τον πόνο με την αγάπη και να λέμε ότι η αγάπη είναι δύσκολη. Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αυτό, η αγάπη είναι εύκολη, είναι ένα δώρο. Η ζωή από μόνη της είναι πολύ δύσκολη, οπότε δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε και να υπάρχουμε σε περιβάλλοντα που είναι τοξικά και μας κρατάνε πίσω και δεν μας βοηθούν και στην καθημερινότητα” εξηγεί. Προσθέτοντας πως αυτό που θέλουμε όλοι πραγματικά είναι η ευτυχία. Σημείωσε παράλληλα πως κάνει υποχωρήσεις και ζητάει συγγνώμη.

“Ο Κωστής είναι Nickelodeon” είπε χιουμοριστικά, υπογραμμίζοντας πως παλαιότερα εκείνη ήταν πιο dark σαν χαρακτήρας, τώρα όμως “αγκαλιάζει” λίγο περισσότερο την χαρά και δεν έχει ενοχή προς αυτό.

Η αγάπη προς τα ζώα

Έχω μεγαλώσει με πολλά ζώα και έχω ένα δέσιμο. Τα ζώα τα αγαπώ, τα σέβομαι και τα θαυμάζω πάρα πολύ. Με θλίβει ο τρόπος που φερόμαστε στην φύση” απαντά η Τόνια Σωτηροπούλου σε ερώτηση για την φύση και τα ζώα. Επιπροσθέτως λέει πως ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που έχει καταφέρει είναι το “A little shelter”, το οποίο είχε ξεκινήσει η Κατρίνα Τσάνταλη και στο οποίο τώρα συμμετέχει και η ηθοποιός.

Η αγάπη είναι αγάπη και πρέπει να δίνεται απλόχερα” υπογραμμίζει.

Όσων αφορά την υπόθεση Γεωργούλη (ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός κατηγορείται για κακοποίηση) η Τόνια Σωτηροπούλου αρνήθηκε να τοποθετηθεί. Υπενθυμίζεται πως οι δύο τους πριν λίγα χρόνια είχαν σχέση. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ