Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Αθήνα: Φωτιά σε πυλωτή πολυκατοικίας – Ζημιές σε τέσσερα οχήματα και δύο μηχανές

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Ασπρογέρακα 71 στο κέντρο της Αθήνας. Στις φλόγες τυλίχθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα και δύο μηχανές που ήταν σταθμευμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ.

Λόγω αναθυμιάσεων μία μητέρα με το παιδί της μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν τις φλόγες πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Από τη φωτιά υπέστησαν φθορές διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Ρέθυμνο: Καταγγελία για βιασμό 19χρονης – Η σύλληψη και η εμπλοκή τράπερ

Μέχρι το λιμάνι του Ηρακλείου έφθασαν, οι έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου για σοβαρή υπόθεση που διερευνάται τις τελευταίες ημέρες και φέρεται να αφορά σε περιπτώσεις γενετήσιων πράξεων σε βάρος 19χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην ιστοσελίδα cretalive.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση την σχετική δικογραφία που έχει σχηματιστεί, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία άτομα, ένας Αλβανός και δύο άνδρες ελληνικής υπηκοότητας. Ένας μάλιστα εξ αυτών φέρεται να είναι γνωστός Έλληνας τράπερ που βρέθηκε στο νησί για συναυλία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός ύποπτος επιχείρησε να ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές την ώρα που βρισκόταν στον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η 19χρονη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε τον ένα εκ των δύο Ελλήνων (όχι τον τράπερ) σε μπαρ του Ρεθύμνου.

Αφού διασκέδασαν μαζί, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα, όπως αναφέρεται. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, ο Αλβανός και ο τράπερ εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κοπέλα που φέρεται να μην ήταν σε θέση, πιθανότατα λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να αντιδράσει και να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη «συνεργού».

Η κακοκαιρία «ILINA» χτύπησε την Αττική – Ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης τα βόρεια προάστια. Η κακοκαιρία «ILINA» χτυπά πολλές περιοχές της Αττικής με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Η νέα κακοκαιρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους δρόμους.

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το μεσημέρι χωρίς ωστόσο να αποκλείονται για το υπόλοιπο της ημέρας ασθενείς βροχές κατά διαστήματα.

H κακοκαιρία «ILINA» θα συνεχιστεί και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένονται στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίο και στην Κρήτη.

Καιρός: Τα εντυπωσιακά σπάνια νέφη «mammatus» που εμφανίστηκαν σε Μεσσηνία και Λακωνία – ΦΩΤΟ

 

Την ώρα που η κακοκαιρία «Ilina» σαρώνει την χώρα με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους ένας ασυνήθιστος σχηματισμός νεφών έκανε την εμφάνισή του σήμερα Δευτέρα (3/4) στον ουρανό της Μεσσηνίας και τη Λακωνίας

Πρόκειται για τα λεγόμενα σύννεφα mammatus, τα οποία συνήθως εμφανίζονται σε περιοχές της Αμερικής.

Μιλώντας στο Forecast Weather Greece ο μετεωρόλογο Δημήτρης Ζιακόπουλος εξηγεί πως είναι μία σειρά από εξογκώματα ή μικρούς σάκους που κρέμονται από την βάση ενός σύννεφου.

mammatus

Το όνομά τους, όπως αναφέρει το Forecast Weather Greece το πήραν από την λατινική λέξη mamma που σημαίνει «μαστός» ή «στήθος».

Όπως εξηγεί ο κ. Ζιακόπουλος τα σύννεφα αυτά σχηματίζονται σε συνδυασμό με έναν άλλο τύπο νεφών που λέγονται σωρειτομελανίες (cumulonimbus) και μάλιστα με τα πιο ασταθή από αυτά, κάτι που οδηγεί στον συλλογισμό ότι συνδέονται με την εκδήλωση ισχυρών καταιγίδων.

mammatus

Ωστόσο, τα νέφη αυτά μπορούν να σχηματιστούν και σε άλλους τύπους νεφών χωρίς απαραίτητα να είναι προάγγελος βροχής.

mammatus

mammatus

ΕΠΑ.Λ Χαλκίδας: Άγριο ξύλο και «ιπτάμενες» καρέκλες – Στο ΚΑΤ έπειτα από δάγκωμα 17χρονος

Συγκλονίζει η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας για έναν 17χρονο μαθητή στο 1ο ΕΠΑ.Λ Χαλκίδας, που έπεσε θύμα μου άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, όπως αναφέρει μαθητής, δύο αγόρια από την Γ’ Λυκείου στο τμήμα της Γεωπονίας άρχισαν να διαφωνούν στην συζήτηση με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να αρχίσει να βρίζει τον άλλον και να λέει πράγματα για την μητέρα του, στην συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται και να πετούν πράγματα ακόμη και καρέκλες.

Ο καθηγητής μπήκε στην μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μια καρέκλα στο κεφάλι. Στην συνέχεια ο ένας μαθητής δάγκωσε το δάχτυλο του άλλου, με αποτέλεσμα να κοπεί το μισό και παραπάνω δάχτυλο από εκεί που αρχίζει το νύχι.

Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά πήγαν οι ίδιοι το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ύστερα ο μαθητής χρειάστηκε να πάει με την μητέρα του στην Αθήνα στο ΚΑΤ, ώστε να κάνει χειρουργείο και του κολλήσουν το δάχτυλο.

Νίκος Σειραγάκης: Αποφυλακίστηκε υπό όρους – Είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια για ασέλγεια 36 ανηλίκων

O προπονητής που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης για την ασέλγεια σε 36 ανηλίκους, αποφυλακίστηκε, υπό όρους, έπειτα από σχετική αίτηση που κατέθεσε στο συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος όπου και βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr ο Σειραγάκης καταδικάστηκε πρωτόδικα για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 36 παιδιών, ενώ την ίδια ποινή του επέβαλε και το εφετείο. Να θυμίσουμε ότι είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, που με τη συγχώνευση έγιναν 220 και που σε πραγματικά χρόνια έκτισης μειώνονται σε 25 και τελικά σε 20 με τον νέο ποινικό κώδικα.

Οι όροι της αποφυλάκισης είναι οι εξής: Να μην διαμένει και να μην επισκέπτεται τη νήσο Κρήτη, να δίνει το «παρών» δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, να διαμένει σε περιοχή της Αττικής που έχει οριστεί, να μη συναναστρέφεται με ανήλικους χωρίς παρουσία ή τη συναίνεση των εχόντων την επιμέλεια και να πηγαίνει για συνεδρία με ψυχίατρο μία φορά το μήνα (με αυτό ασχολείται η υπηρεσία επιμελητών).

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Απριλίου του 2020 είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές των Γρεβενών, που τότε εξέτιε την ποινή του, όμως λίγες ημέρες αργότερα είχε συλληφθεί για παραβίαση των όρων της αποφυλάκισης και οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές. Τότε, είχε δηλώσει ως τόπο διαμονής περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά πληροφορίες, μετά την εκ νέου φυλάκισή του, παρέμεινε για κάποιο διάστημα στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τρίπολη.

Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2011, που συνελήφθη για τα ειδεχθή εγκλήματά του κατά των ανηλίκων, είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως. Η δίκη του, τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό, είχε πραγματοποιηθεί στο Εφετείο του Πειραιά, για λόγους προστασίας της ανηλικότητας των θυμάτων του.

«Είναι απειλή κατά της κοινωνίας»

«Ο Νίκος Σειραγάκης αποτελεί δυναμική απειλή κατά της κοινωνίας», είχε δηλώσει ευθέως μιλώντας στο Δελτίο Eιδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ο πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου κ. Βαγγέλης Μουνδριανάκης.

Με αφορμή την αποφυλάκιση του παιδεραστή του Ρεθύμνου, o ίδιος επανέλαβε τη θέση του πως «ο άνθρωπος αυτός δεν έχει σωφρονιστεί».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει συγκεκριμένη πρόνοια για την συγκεκριμένη κατηγορία κρατουμένων (όπως για παράδειγμα παρακολούθηση από ψυχίατρο), ο κ. Μουνδριανάκης απάντησε: «Αυτό θα έπρεπε ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στους περιοριστικούς όρους, πράγμα το οποίο, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει γίνει. Απλώς η μετακίνηση του περιορίζεται εντός των ορίων της πόλης της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη και τα περιθώρια κίνησης του -υπό οποιαδήποτε μορφή- είναι ευρύτατα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε με έμφαση: «Φαντάζομαι ότι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης παίρνει τα μέτρα της για να μη συνεχίσει ο Σειραγάκης την εγκληματική του δράση».

«Η αποφυλάκιση αυτή αντιβαίνει ευθέως προς το κοινό περί δικαίου αίσθημα», τόνισε και χαρακτήρισε απαράδεκτη την επίμαχη εξέλιξη, τονίζοντας όμως παράλληλα με έμφαση πως «η δικαιοσύνη ως θεσμός εκτέλεσε το καθήκον της».

Ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Ο Σειραγάκης παρέμενε θρασύτατος και αμετανόητος μέχρι τέλους. Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια».

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο κ. Μουνδριανάκης, όσο και άλλοι συνάδελφοι του από το δικηγορικό σύλλογο Ρεθύμνου στάθηκε αφιλοκερδώς και μέχρι τέλους στο πλάι των οικογενειών σε αυτή τη δύσκολη δικαστική διαμάχη.

Αποφυλακίστηκε υπό όρους, από τις φυλακές της Τρίπολης, ο Νίκος Σειραγάκης, ο προπονητής που καταδικάστηκε για την ασέλγεια σε 36 ανήλικους. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο Σειραγάκης αποφυλακίστηκε μετά την σχετική αίτηση που κατέθεσε στο συμβούλιο του σωφρονιστικού καταστήματος όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Τροχαίο στην Καβάλα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολόνα – Διασωληνωμένη η 22χρονη οδηγός – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Απριλίου στην Καβάλα, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» επάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kavalapost.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 14:00 μετά το μεσημέρι στον δρόμο Παληού-Καβάλας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» επάνω σε κολόνα φωτισμού, στο «πάρκινγκ» που βρίσκεται επάνω από την Ακτή του Μπάτη.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το όχημα «διπλώθηκε» γύρω από τον στύλο, δυστυχώς από την αριστερή πλευρά, με αποτέλεσμα η οδηγός, μια κοπέλα 22 ετών, να εγκλωβιστεί σε αυτό βαριά τραυματισμένη.

Καβάλα τροχαίο

Για τον απεγκλωβισμό της κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής, όπου έσπευσε στο σημείο με πέντε πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Η κοπέλα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Εκεί, οι ιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασής της 22χρονης και αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένη.

 

Καβάλα τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια βρήκε κάμερα στην κρεβατοκάμαρα σπιτιού που νοίκιασε – «Θεωρώ ότι κατέγραφε προσωπικές μου στιγμές»

Στις δικαστικές αίθουσες θα λυθεί η αντιδικία μεταξύ μίας φοιτήτριας και του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που νοίκιαζε στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή φοιτήτρια με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα καταγγέλλει ότι στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος που νοίκιασε υπήρχε κάμερα, εκφράζοντας τον φόβο ότι ο ιδιοκτήτης την παρακολουθούσε και κατέγραφε τις προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η κάμερα ήταν τοποθετημένη απέναντι από το κρεβάτι που υπήρχε στο επιπλωμένο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Όταν η 18χρονη ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι είναι αυτή η άσπρη συσκευή, εκείνος, σύμφωνα με την ίδια, της απάντησε πως πρόκειται για ένα σύστημα συναγερμού και ότι είναι εκτός λειτουργίας. Όσο περνούσαν οι ημέρες στο νέο της διαμέρισμα, όμως, ένιωθε πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

«Τις πρώτες μέρες διαπίστωσα ότι αναβόσβηνε ένας λαμπτήρας στη συσκευή και κάπως έτσι μου δημιουργήθηκαν υποψίες. Κάλεσα τον θείο μου να δει τη συσκευή και διαπίστωσε ότι πρόκειται για κάμερα που ήταν συνδεδεμένη με καλώδιο. Ψάξαμε το ζήτημα παραπάνω και βρήκαμε πως η κάμερα εκπέμπει σήμα κανονικά. Θεωρώ ότι με παρακολουθούσε και με κατέγραφε σε προσωπικές μου στιγμές», ανέφερε η φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, επικοινώνησε άμεσα με τον ιδιοκτήτη φανερά αναστατωμένη. Εκείνος της απάντησε πως είναι αδύνατη η καταγραφή μέσω της συγκεκριμένης κάμερας.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δίνει την δική του εκδοχή. «Η κάμερα είχε τοποθετηθεί στο διαμέρισμα μετά από δική μου παραγγελία σε ηλεκτρολόγο. Φρόντιζα για πολλά χρόνια την κατάκοιτη μητέρα μου με τη βοήθεια αποκλειστικής νοσοκόμας και ήθελα να βλέπω μέσω κάμερας σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε. Δυστυχώς έχασα την μητέρα μου και η τοποθέτηση του συστήματος δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η εγκατάσταση της κάμερας χωρίς καταγραφέα απλώς ξεχάστηκε εκεί», αναφέρει.

«Εξήγησα στην κοπέλα που νοίκιασε το διαμέρισμα πως πρόκειται για κάμερα που είναι ανενεργή και δεν είναι συνδεδεμένη με κανένα καταγραφικό. Δεν έκρυψα την ύπαρξή της, ούτε προσπάθησα να παραπλανήσω την κοπέλα. Εξάλλου η κάμερα ήταν σε εμφανές σημείο. Μάλιστα της είπα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι θα μπορούσε να την καλύψει με ένα πανί ή μονωτική ταινία», τόνισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Η νεαρή φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα μίας πλεκτάνης που παραβίαζε την ιδιωτικότητά της.

«Από την αρχή δήλωσε η υπεράσπιση περίτρανα την ανυπαρξία του όλου ζητήματος. Δεν υπήρχε κάμερα που κατέγραφε, υπήρχε μία ανενεργή κάμερα. Πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη. Όλα αυτά είναι μία στημένη κατηγορία που πιστεύουμε ότι θα πέσει πάρα πολύ γρήγορα σαν χάρτινος πύργος», λέει η δικηγόρος του ιδιοκτήτη.

Όπως επισημαίνει ο τηλεοπτικός σταθμός, από την έκθεση εργαστηριακής εξέτασης προέκυψε ότι η κάμερα δεν μπορεί να καταγράψει ασύρματα, παρά μόνο ενσύρματα μέσω καλωδιώσεων σε ειδική συσκευή καταγραφής.

«Δεν είναι καμουφλαρισμένη η κάμερα, ήταν φανερή»

Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος του κατηγορούμενου ιδιοκτήτη του σπιτιού μίλησε στην ίδια εκπομπή. «Δεν είναι καμουφλαρισμένη η κάμερα, έτσι πωλείται», τόνισε αρχικά η δικηγόρος και συμπλήρωσε «η κάμερα είναι σε ορατό σημείο. Επ’ ουδενί λόγω δεν μπορούσε αυτό το αντικείμενο να κρυφθεί».

«Αν κάποιος έχει συναγερμό έχει και ανιχνευτής κίνησης, σε αυτό το σπίτι δεν υπάρχει σε αυτό το σπίτι, άρα δεν θα μπορούσε να μπερδευτεί κάποιος τι είναι η συσκευή», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Κακοκαιρία «ILINA» : Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στα Τρίκαλα – Έφτιαξαν γέφυρα με… παγκάκια – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτόγνωρες εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας που δείχνουν την έλλειψη βασικών υποδομών σε σχολεία της επαρχίας. Νηπιαγωγείο στα Τρίκαλα, συγκεκριμένα, «βούλιαξε» από την έντονη βροχόπτωση στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «ILINA», με τους εκπαιδευτικούς να προσπαθούν να βγάλουν τα παιδιά από τον χώρο με αυτοσχέδια…γέφυρα.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr, τα νερά της βροχής κύκλωσαν το 31ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων που μοιράζεται το ίδιο προαύλιο με το 3ο Γυμνάσιο της πόλης, με τα νήπια να μην μπορούν να βγουν με ασφάλεια από το σχολείο για να τα παραλάβουν οι γονείς τους.

Τρίκαλα νηπιαγωγείο

Μετά από πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών του Γυμνασίου στήθηκε «γέφυρα» με τα παγκάκια του νηπιαγωγείου προκειμένου τα παιδιά να μεταφερθούν με ασφάλεια στην έξοδο.

Τέλος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στο σχολείο.

Τρίκαλα νηπιαγωγείο

Τρίκαλα νηπιαγωγείο

Survivor στην Ιερά οδό: Αυτοκίνητα, δέντρα και στάσεις λεωφορείων «ξεφυτρώνουν» στα πεζοδρόμια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πεζοδρόμια στην Ιερά οδό που θυμίζουν στίβο μάχης του Survivor  καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι διερχόμενοι με έπαθλο την σωματική ακεραιότητα τους.

Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά οι δυσκολίες στην καθημερινότητα των πολιτών. Οδηγοί που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου θέλουν αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους, δέντρα στην μέση των μικρών πεζοδρομίων, ενώ στάσεις… ξεφυτρώνουν ξαφνικά.  Γονείς με καρότσια, ηλικιωμένοι, ακόμη και ερασιτέχνες δρομείς είναι αναγκασμένοι να διακινδυνεύον την σωματική τους ακεραιότητα.

Στις φωτογραφίες αναγνώστη του enikos.gr καταγράφονται τα εμπόδια στα πεζοδρόμια κοντά στον σταθμό του Ελαιώνα. Οι διερχόμενοι είναι αναγκασμένοι είτε να κατέβουν στον δρόμο, είτε να ανέβουν στα παρτέρια όπου όμως υπάρχουν φυτά. Για τα ΑμΕΑ ή τα βρεφικά καρότσια ο δρόμος είναι η μόνη λύση για να μπορέσουν να περάσουν από τα εμπόδια που υπάρχουν στα στενά πεζοδρόμια.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ