Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Λαμία: Τροχαίο στο δρόμο προς Στυλίδα για 22χρονο – Το αυτοκίνητό του «στραπατσαρίστηκε» από τις τούμπες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο δρόμο Λαμίας-Στυλίδας λίγο πριν την «έπαυλη των πελαργών».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα lamianow.gr, ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας 22χρονος που είχε κατεύθυνση από Λαμία προς Στυλίδα, εξετράπη της πορείας του έφερε τούμπες και προσγειώθηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, στραπατσαρίστηκε ωστόσο ο 22χρονος πρωτίστως λόγω της ζώνης που φορούσε και μετέπειτα λόγω τύχης βγήκε σχεδόν αγρατσούνιστος από το αυτοκίνητό του.

Άμεσα στο σημείο έφτασε η αστυνομία η οποία διενεργεί έλεγχο για τα ακριβή αιτία του συμβάντος.

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε φαρμακείο – Συνελήφθησαν οι δράστες – ΒΙΝΤΕΟ

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου σε φαρμακείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ένα άτομο εισέβαλε σε φαρμακείο που διανυκτέρευε και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε χρηματικό ποσό, περίπου 80 με 100 ευρώ. Αμέσως μετά βγήκε από το φαρμακείο και φέρεται να επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο συνεργοί του.

Ο φαρμακοποιός ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως αναζητήσεις. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν και ακινητοποίησαν ύποπτο όχημα στην Περιφερειακή οδό, συλλαμβάνοντας στην συνέχεια τους τρεις δράστες.

Αυτήν την ώρα ο φαρμακοποιός μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να αναγνωρίσει τον δράστη.

Ανατολική Αττική: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο – Δύο τραυματίες, 10 προσαγωγές

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο, στην ανατολική Αττική, αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο επεισόδιο συμμετείχαν περίπου 20 άτομα, τα οποία πιάστηκαν στα χέρια έξω από ταχυφαγείο, για αδιευκρίνιστο λόγο.

Δύο 16χρονοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρουν μώλωπες από τα χτυπήματα που δέχτηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε 10 προσαγωγές.

Αιτωλοακαρνανία: Διασωληνωμένος 15χρονος έπειτα από τροχαίο με δίκυκλο

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύεται ένας 15χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις Φυτείες Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με το agriniopress, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 16:30 σε επαρχιακό δρόμο έξω από τις Φυτείες, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το δίκυκλο που επέβαινε ο 15χρονος εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον ανήλικο, που φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί, κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση του 15χρονου σταθεροποιήθηκε και αναμένεται τις επόμενες ώρες να διακομιστεί σε ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Την έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου έχει αναλάβει το ΑΤ Κατούνας.

Ομόνοια: Χειροπέδες σε 24χρονο για κλοπές σε βάρος επιβατών

Κλοπές σε βάρος επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διέπραττε ένας 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στον σταθμό ΗΣΑΠ της Ομόνοιας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 24χρονος εκμεταλλευόταν τον συνωστισμό κατά την αποβίβαση των επιβατών από τους συρμούς, τους προσέγγιζε και άρπαζε αντικείμενα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, έκριναν ύποπτες τις κινήσεις του 24χρονου, τον ακολούθησαν ενώ έφευγε από τον σταθμό και του έκαναν έλεγχο.

Διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι, τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Έπειτα από σχετική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ένα εκ των κινητών είχε αφαιρεθεί λίγο νωρίτερα εντός συρμού.

Ο 24χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, κλοπή, απειλή, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ