Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τρίκαλα: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στα Τρίκαλα, η οποία έπεσε σε ακάλυπτο χώρο από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα, trikalanews.gr το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας επί της Γεωργίου Ολυμπίου, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Πρόκειται για 69χρονη την οποία αναζητούσε η κόρη της και τελικά τη βρήκε πεσμένη κάτω από το μπαλκόνι.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα η κόρη της άτυχης γυναίκας από το σοκ, υπέστη κρίση πανικού και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης.

ΟΑΣΑ: Κανονικά την Τρίτη τα δρομολόγια των λεωφορείων

Πλήρες πρόγραμμα δρομολογίων σε όλο το συγκοινωνιακό δίκτυο του ΟΑΣΑ προγραμματίζεται για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ο Οργανισμός.

Όπως σημειώνεται «Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού, αν απαιτηθούν παρεμβάσεις λόγω καιρικών φαινομένων θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως με σχετική ανακοίνωση».

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Καταργήθηκαν δρομολόγια από την Hellenic Train

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» έφερε νέες αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7/2/2023

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής, την Τρίτη 7/2/2023, καταργούνται τα παρακάτω δρομολόγια:

TRAIN  ROUTE  ΑΠΌ  ΩΡΑ  ΑΝΑΧΩΡ.  ΠΡΟΣ  ΩΡΑ  ΑΦΙΞΗΣ
50 ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ICE ΑΘΗΝΑ 7:22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11:20
51 ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ICE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7:08 ΑΘΗΝΑ 11:03
882 ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ IC ΑΘΗΝΑ 7:52 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 12:03
C121 ΑΘΗΝΑ-ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ 6:57 ΑΘΗΝΑ 11:57
14522 ΤΙΘΟΡΕΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΤΙΘΟΡΕΑ 9:50 ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ 10:52
14521 ΤΙΘΟΡΕΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ 8:30 ΤΙΘΟΡΕΑ 9:31
C521 ΤΙΘΟΡΕΑ-ΟΙΝΟΗ ΤΙΘΟΡΕΑ 5:30 ΟΙΝΟΗ 7:30
4200 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΚΟΡΩΠΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 6:04 ΚΑΝΤΖΑ 6:29
4205 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΤΖΑ 6:35 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 7:01
11530 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΟΙΝΟΗ 4:50 ΧΑΛΚΙΔΑ 5:09
1530 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΘΗΝΑ 4:52 ΧΑΛΚΙΔΑ 6:10
1533 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑ 5:15 ΑΘΗΝΑ 6:34
3537 ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΑΛΚΙΔΑ 7:15 ΑΘΗΝΑ 8:34

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρό 13χρονο κορίτσι από την Πηνεία – Είχε υψηλό πυρετό για ημέρες

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Πηνείας και ειδικότερα στη Βουλιαγμένη Ηλείας η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας PatrisNews, το άτυχο κοριτσάκι, είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη 13χρονη στο Κέντρο Υγείας του Σιμόπουλου όμως ήταν ήδη πολύ αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το τραγικό της υπόθεσης, όπως πληροφορείται το PatrisNews είναι πως το άτυχο κοριτσάκι, είχε χάσει τη μητέρα του όταν ήταν μόλις δύο μηνών.

Μαλακάσα: Ακινητοποιημένη η αμαξοστοιχία 61 – Ταλαιπωρία για 150 επιβάτες

Ταλαιπωρία το βράδυ της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου για 150 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 61, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Η αμαξοστοιχία βρίσκεται ακινητοποιημένη στη Μαλακάσα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Σφενδάλης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε ζημιά στην ηλεκτροκίνηση της γραμμής από πτώση δέντρων.

Η αμαξοστοιχία αναμένει εφεδρική μηχανή για να ολοκληρώσει το ταξίδι της.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Ζημιά στην γραμμή ηλεκτροκίνησης πλησίον Σφενδάλης. Η αμαξοστοιχία 61 αναμένει στο σημείο εφεδρική μηχανή.

Απάτη στην Πάτρα με θύμα 78χρονη – «Πέταξε» από το μπαλκόνι 3.000 ευρώ

Νέα υπόθεση απάτης στην Πάτρα σε βάρος ηλικιωμένης, με το πρόσχημα του τραυματισμού της κόρης της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, άγνωστος τηλεφώνησε σε 78χρονη και με το πρόσχημα πως η κόρη της είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης κατάφερε να της αποσπάσει 3.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά. Η ηλικιωμένη τα πέταξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της, επί της οδού Καραϊσκάκη, όταν έφθασε ο… «εισπράκτορας».

Το περιστατικό καταγγέλθηκε σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 6/02/2023 στην Ασφάλεια Πατρών, όπου και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Φθιώτιδα: Νταλίκα «σκαρφάλωσε» στο διαχωριστικό στηθαίο

Εκτροπή νταλίκας  το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία στο 175ο χλμ, κοντά στο Λογγό.

Το βαρύ όχημα σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο, ενώ αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για τραυματισμό και εγκλωβισμό του Τούρκου οδηγού της. Όπως αναφέρει το LamiaReport, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική και ανθρώπους της Οδού.

Ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ όμως δε χρειάστηκε ούτε η δική της συνδρομή καθώς ο οδηγός  βγήκε μόνος του χωρίς πρόβλημα από το όχημα.

Νταλίκα

Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το ευτύχημα ήταν επίσης ότι στην εκτροπή δεν ενεπλάκη άλλο διερχόμενο όχημα. Μέχρι την απομάκρυνση του μεγάλου οχήματος η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Βίντεο-σοκ από το κέντρο της Αθήνας: Χτύπησε μέχρι θανάτου γάτα και την πήρε μαζί του – Σκληρές εικόνες

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ, με έναν άγνωστο άνδρα να χτυπάει μέχρι θανάτου μία γάτα και στη συνέχεια να την παίρνει μαζί του.

Η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens δημοσίευσε στα social media το βίντεο ντοκουμέντο με την άγρια κακοποίηση του άτυχου ζώου. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει στην ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Κεραμεικού, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας που φωνάζει στον δράστη, όμως παρά τις εκκλήσεις της αυτός συνεχίζει να χτυπάει το άτυχο ζώο.

Οι εθελοντές ζητούν από τους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί τους αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη. Όπως ενημέρωσαν, ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Κολωνού και αίτημα για να ανοίξουν όλες οι κάμερες οι περιοχής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ