Οι δικηγόροι για την επίθεση

«Μόνο αποτροπιασμό μπορεί να προκαλεί η σημερινή βίαιη επίθεση που δέχθηκαν η συνάδελφος δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και η επίσης υποψήφια βουλευτής, Ρένα Δούρου, κατά τρόπο που σκιάζει πρωτόγνωρα την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας και τις εν γένει δημοκρατικές μας παραδόσεις». Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Γιάννης Αδαμόπουλος, σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την επίθεση που δέχθηκαν οι εκπρόσωποι ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.

Σημειώνει ακόμη ότι «σε συνθήκες εθνικά κρίσιμες σύσσωμη η κοινωνία μας επιβάλλεται να καταδικάσει γεγονότα που δρουν αποσταθεροποιητικά, αποπροσανατολιστικά και διχαστικά, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, επισκιάζοντας την υγιή αντιπαράθεση ιδεολογιών και εγκαθιδρύοντας εν τοις πράγμασι ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα».

Ο κ. Αδαμόπουλος καλεί τη Δικαιοσύνη «να στηλιτεύσει έμπρακτα ανάλογες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του συναισθήματος ασφάλειας και δικαίου και αποτρέποντας εκτροπές που πλήττουν την ποιότητα της Δημοκρατίας μας».   

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ