Οι αντιδράσεις για το ξήλωμα του Σφακιανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος, μετά τις τελευταίες κρίσεις.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας στην εκπομπή του είπε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε εξηγήσεις γιατί τρώγεται; Υπάρχουν κάποια άλλα στοιχεία που έχουν να κάνουν με ένα είδος βεντέτας με κάποια κυβερνητικά στελέχη; Υπάρχει μια τέτοια πληροφορία» και παράλληλα πρόσθεσε: «όταν υπάρχει ένα πρόσωπο καταξιωμένο στην ελληνική κοινωνία δεν τον τρως με αυτό τον τρόπο».

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, η οποία είπε: «άνθρωποι που είναι άξιοι και ικανοί, όπως ο κ. Σφακιανάκης, θα τους καθαρίζουμε.  Κάποιος ξάδερφος, κάποιος μπατζανάκης ήθελε να μπει σε αυτή τη θέση, οπότε τον στέλνουμε σπίτι του τον κ. Σφακιανάκη». 

Στο ίδιο ύφος ήταν και η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε: Τί τους πείραξε ο Σφακιανάκης; Γιατί έφαγαν τον Σφακιανάκη; Επειδή ήταν άριστος στην δουλειά του;».  

Από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στην απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη είπε: «Ο κ. Σφακιανάκης ήταν ένας εξαιρετικός αξιωματικός. Μάλιστα ήταν ένας πολύ καλός αγωγός για την ελληνική αστυνομία στη νέα γενιά. 

Την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από την θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχολίασε με ανάρτηση της στο Twitter και η Όλγα Κεφαλογιάννη.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το βράδυ της Τετάρτης στο Twitter υπάρχει το #sfakianakis, όπου εκφράζονται οι αντιδράσεις των χρηστών του διακικτύου για το ξήλωμα του Σφακιανάκη από τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Διαβάστε επίσης:

Το παρασκήνιο για την απομάκρυνση και υποβάθμιση του Σφακιανάκη

Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ