ΟΑΚΑ: Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό – Αλλάζει έδρα για τους αγώνες του Europa League

Αναστέλλεται από σήμερα κάθε αθλητική και πολιτιστική δραστηριότητα στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, καθώς οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας, όπως ανακοίνωσε το ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Τότεναμ-Λίβερπουλ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Βet Βuilder από το Πάμε Στοίχημα

Δεν διευκρινίστηκε το διάστημα της αναστολής, παρά μόνο ότι τάχιστα θα ακολουθήσει και δεύτερη Μελέτη, προκειμένου να ερευνηθούν διεξοδικότερα και να επιβεβαιωθούν ή όχι τα στοιχεία της σημερινής πρώτης Μελέτης.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που βάζει «φωτιά» στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, όσον αφορά στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, καθώς το ΟΑΚΑ αποτελεί το «σπίτι» του στους ομίλους του Europa League.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-4: Έβγαλε αντίδραση και πήρε τους τρεις βαθμούς

Όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί τόσο γρήγορα και οι πράσινοι δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν εκεί για τα ματς που έχουν να δώσουν στους ομίλους κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Οι πράσινοι καλούνται να βρουν άλλη έδρα για να χρησιμοποιήσουν. Εκτός και αν η UEFA δώσει έγκριση να παίξει το τριφύλλι στην ιστορική του έδρα, τη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Χάος με καταιγισμό από φωτοβολίδες στο γήπεδο της Μακάμπι – Η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις

Επόμενη ευρωπαϊκή εντός έδρας υποχρέωση των «πράσινων» είναι στις 26/10 απέναντι στη Ρεν, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ στην 6η και τελευταία αγωνιστική (14/12) υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ