Ο σωστός τρόπος κατάψυξης των λαχανικών και φρούτων

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να έχουμε πληθώρα φρούτων και λαχανικών. Για να τα απολαμβάνουμε και τον χειμώνα, χρειάζεται απλώς να οργανωθούμε με διαφορετικά μεγέθη σακούλες κατάψυξης ή και πλαστικά δοχεία κατάλληλα για τρόφιμα.

Μαρκαδόρο ανά χείρας λοιπόν για να σημειώσετε την ημερομηνία κατάψυξης και το περιεχόμενο και ξεκινάμε!

Αρχικά πλύνετε με άφθονο νερό φρούτα και λαχανικά και στεγνώστε τελείως με καθαρή βαμβακερή πετσέτα κουζίνας.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Η ασπιρίνη μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου στους παχύσαρκους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ