Ο Πατούλης και το ταξί του… Λαφαζάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί οι εκλογές να ολοκληρώθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα προεκλογικά σποτ εξακολουθούν να αποτελούν πηγή έμπνευσης μέχρι και σήμερα. Μεγάλη συζήτηση είχε προκαλέσει το χιουμοριστικό σποτ με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που επιβιβάστηκε σε ένα ταξί με προορισμό το Νομισματοκοπείο.

Με αφορμή τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι, στις 10 Οκτωβρίου, όπου τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά το βράδυ, ο κ. Πατούλης, προχώρησε σε μία παρόμοια ενέργεια για την διαφήμιση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δήμαρχος Αμαρουσίου μαζί με έναν συνεργάτη του στέκονται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο και κάνουν σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει. Το αυτοκίνητο σταματά, οι δυο άνδρες μπαίνουν μέσα και η γυναίκα οδηγός του ταξί τους ρωτά: «Πού πάμε κύριοι;». «Λευκή Νύχτα», απαντά ο συνεργάτης του κ. Πατούλη με την οδηγό να ξαναρωτά: «Μαρούσι;».

Τον λόγο παίρνει ο κ. Πατούλης και λέει: «Σάββατο 10 Οκτωβρίου και γρήγορα», ενώ αμέσως μέσα στο ταξί ανοίγουν ένα μπουκάλι κρασί και πίνουν, θέλοντας προφανώς να δείξουν την γιορτινή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο Μαρούσι εκείνο το βράδυ. 

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube Markos Kimionis

 

Διαβάστε επίσης:

Πατούλης: Έχω τις υπογραφές για να θέσω υποψηφιότητα στη Νέα Δημοκρατία

Αφήνει την πολιτική η Ραχήλ Μακρή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ