Ο Λύτρας για το θρίλερ στην Πάτρα – Η συνομιλία με τους ιατροδικαστές, η συμβουλή στη μητέρα και το μήνυμα του πατέρα

Ένα μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη μετέφερε στον τηλεοπτικό “αέρα” ο Απόστολος Λύτρας, ο νομικός σύμβουλος της μητέρας των τριών παιδιών, που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πάτρα. Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος, μίλησε για την υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη και γνωστοποίησε μία συμβουλή που έχει δώσει ο ίδιος στη μητέρα, την Ρούλα Πισπιρίγκου.   

“Αντιλαμβάνομαι την αγωνία όλων για το τι έχει γίνει σε αυτή την υπόθεση. Πατέρας τριών κοριτσιών είμαι. Πράγματι, είναι πολύ περίεργο ότι έχουν πεθάνει τρία παιδάκια σε διάστημα λίγων ετών. Από εδώ όμως ξεκινούν κάποια προβληματικά στοιχεία γι’ αυτή την υπόθεση…”, είπε ο Απόστολος Λύτρας στο Mega και την εκπομπή “Live News” σημειώνοντας ότι οι γονείς των παιδιών ήταν εκείνοι που υπέβαλαν μήνυση για τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους, της Μαλένας, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Η συνομιλία με τους ιατροδικαστές

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, λέγοντας ότι τρεις ιατροδικαστές δεν είχαν αναφερθεί σε εγκληματική ενέργεια, σε ασφυξία ή σε ανάλογα περιστατικά. “Ρωτώ ‘είναι ποτέ δυνατόν, τόσοι γιατροί που ασχολούνται με την υπόθεση, τόσοι ιατροδικαστές, να μην έχουμε μία σαφή απάντηση τι βρίσκουν; Από τι πέθαναν τα παιδιά; Ή θέλετε να πιστέψω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα το οποίο είναι τόσο πολύ δύσκολο να ανιχνευτεί;'”, τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε στη συνέχεια, ρώτησε ο ίδιος τους ιατροδικαστές, εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν πως “εγκληματική ενέργεια δεν βλέπουν”. Διευκρίνισε ότι πρόκειται για ιατροδικαστές που είδαν τα παιδιά και ότι τους ρώτησε, “τώρα, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί”.

Το μήνυμα του πατέρα που μετέφερε στον “αέρα”

Ο δικηγόρος μετέφερε ένα μήνυμα του πατέρα των τριών κοριτσιών, που ήθελε να ακουστεί στον “αέρα”. “Έχω συνομιλήσει πάρα πολλές φορές με τον σύζυγο της μητέρας, που μου είπε και μου είπε να το μεταφέρω: ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, η μητέρα να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών της. Μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά, ότι ο πρώτος που θα έπαιρνε τον νόμο στα χέρια του, αν είχε γίνει αυτό, θα ήμουν εγώ. Ήταν μία μητέρα η οποία υπεραγαπούσε τα παιδιά της. Αυτά μου μετέφερε ο Μάνος να τα μεταφέρω στην εκπομπή σας”, τόνισε.

Η συμβουλή του δικηγόρου στη μητέρα

Ερωτηθείς για το τι άνθρωπος είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε: “Θα σας πω την αλήθεια. Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν, τα διαβάζω όπως κι εσείς, δεν ισχύει. Το ότι πράγματι είναι μία γυναίκα που μιλάει παραπάνω ενδεχομένως απ’ αυτό που πρέπει, σε αυτό θα συμφωνήσω. Της έχω πει κι εγώ ότι δεν χρειάζεται, γιατί τις εντυπώσεις, όταν θα πει κάτι, προφανώς δεν μπορεί να τις αντιληφθεί. Αυτή θα βγει να πει κάτι καλοπροαίρετα και ο οποιοσδήποτε θα πάρει τα λεγόμενά της και θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να τα βάλει μέσα σε αυτή την υπόθεση, το οποίο βέβαια είναι δουλειά των αρχών.. Γι’ αυτό και της έχω πει να μην βγαίνει και εκτίθεται, σε πράγματα τα οποία λέει”.

Στη συνέχεια, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στη φωτογραφία που έστειλε η ίδια η μητέρα στο “Φως στο Τούνελ” και τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, λέγοντας “το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί παρουσία γιατρών και νοσοκόμας, από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο. Γιατρός της ζήτησε να τραβήξει αυτό το βίντεο και το τράβηξε”, είπε.

Καταλήγοντας, εξέφρασε την εκτίμηση πως “μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει το θέμα που αφορά την Τζωρτζίνα”, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο και ο θάνατός της αποτέλεσε την αφορμή για την παρέμβαση της εισαγγελίας και την ανάθεση της υπόθεσης στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ