Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα 

 

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, με τοπικές βροχές στην Κρήτη, και το μεσημέρι στα ορεινά της Στερεάς, της Ηπείρου και της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και στο Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι ��α πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ