Ο Γιάννης Βάλβης στον Realfm 97,8 για την επιτυχία του AQUA Carpatica

Ο Γιάννης Βάλβης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας AQUA Carpatica, μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Θα πει κάποιος γιατί θαύμα; Είναι μαρκετινίστικο; Δεν είναι καθόλου, μιλάμε στην κυριολεξία. Αυτό το νεράκι ανακαλύφθηκε το 2005 και επί πέντε χρόνια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν νιτρικά στο νερό. Ξέρετε, αν πάμε στη Σιβηρία, στη ζούγκλα ή στον Αμαζόνιο, εκεί όπου δεν υπάρχει δραστηριότητα των ανθρώπων, οι οποίοι συνήθως μολύνουν τα νερά, εκεί που είναι τελείως αγνή και παρθένα η φύση, τα νιτρικά είναι καλά για τα φυτά αλλά είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Πώς είναι δυνατόν στα Καρπάθια να υπάρχει η μοναδική πηγή στον κόσμο χωρίς νιτρικά; Εγώ δεν πειθόμουν για πέντε χρόνια. Άλλαξα εργαστήρια, άλλαξα χώρες, περίμενα την Άνοιξη να λιώσουν τα χιόνια… Έλεγα θα εμφανιστούν τα νιτρικά. Αυτό λοιπόν, το τοξικό, το μη επιθυμητό συστατικό του νερού, στα Καρπάθια δεν υπάρχει” περιέγραψε.

“Από την άποψη των νιτρικών, θα μπορούσα να πω ότι είναι το αγνότερο νερό στον κόσμο” υπογράμμισε.

“Τα νιτρικά είναι ισχυρά οξειδωτικά, είναι βλαβερά ιδίως για τα βρέφη, τα παιδάκια και τις εγκυμονούσες μητέρες” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, γι’ αυτό ερωτεύτηκα αυτές τις πηγές και γι’ αυτό το έχω κάνει σαν αποστολή κάπως στη ζωή μου, αφού η τύχη και ο Θεός μου άφησε λίγο νεράκι, με βοήθησε να ανακαλύψω αυτές τις πηγές, στα παρθένα Καρπάθια Όρη, να μπορέσω να το δώσω” τόνισε.

“Είμαστε στο Λονδίνο, στο Τόκιο, στο Σικάγο, στην Αυστραλία, στο Ντουμπάι… Παλεύουμε γιατί δεν είμαστε πολυεθνική” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ