Ο γάμος… της κακοκαιρίας: Γνωρίστηκαν επί «Ιανού», ακύρωσαν τον γάμο τους εν μέσω «Daniel», και παντρεύτηκαν με «Elias»

Τέτοιο σενάριο θα ζήλευαν και στο Χόλυγουντ. Ένα ζευγάρι από τα Φάρσαλα γνωρίστηκε κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας Ιανός, ερωτεύτηκε, ακύρωσε το γάμο εν μέσω Daniel και παντρεύτηκε με την κακοκαιρία Elias.

Ο λόγος για τον αγρότη και αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Φαρσάλων Δημήτρη Γούσια και την εκλεκτή της καρδιάς του Βάνα Ντόβα.

Το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε πίσω στο 2020, αρχές Φθινοπώρου όταν ο «Ιανός» ήρθε στην επαρχία Φαρσάλων και προκάλεσε τεράστιες καταστροφές από πλημμυρικά φαινόμενα, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Επισημοποίησε τη σχέση του δύο χρόνια μετά, όταν και πάλι η περιοχή αντιμετώπισε ένα αρκετά ισχυρό καιρικό φαινόμενο, τον «Διομήδη».

Η ημερομηνία του γάμου δεν άργησε να οριστεί, για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Ο γαμπρός όμως μάλλον λογάριαζε χωρίς τον… «Daniel». Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που «έπνιξαν» ολόκληρη τη Θεσσαλία με τετραπλάσια μανία από εκείνη του «Ιανού» δεν άφησαν στο απυρόβλητο και τα Φάρσαλα. Έτσι, ο Δημήτρης αντί να δέχεται κόσμο στις χαρές του, φόρεσε τις γαλότσες και το αδιάβροχο και πέρασε μία εβδομάδα με ελάχιστες ώρες ύπνου, συντονίζοντας την μεγάλη επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων ως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. «Ήταν μία πολύ δύσκολη για εμένα αλλά και για τη Βάνα εβδομάδα. Μία εβδομάδα που ήρθαν τα πάνω κάτω και από χαρές, είχαμε πλημμύρες, καταστροφές. Δε το έβαλα κάτω όμως, είπα στη Βάνα θα τα φτιάξουμε όλα και μόλις περάσει η μπόρα θα παντρευτούμε» εξηγεί ο Δημήτρης.

Έτσι κι έγινε. Ο γάμος ορίστηκε για την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου. Οριστικά και αμετάκλητα. Ωστόσο το σενάριο έκρυβε λίγο ακόμη σασπένς καθώς την εβδομάδα που προηγήθηκε, ακολούθησε ένα ακόμη καταστροφικό κύμα κακοκαιρίας, ο «Elias». Ο αντιδήμαρχος ξανά τις επάλξεις, ευτυχώς όμως για την περιοχή τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα.

Έτσι, χθες Κυριακή, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, το ζευγάρι, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι σε κοσμικό κέντρο της περιοχής.

Εμφανώς ανακουφισμένος αλλά και… συγκινημένος ο γαμπρός ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τον τίμησαν στη χαρά του. Κι αν κανείς συνυπολογίσει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός, πως η βροχή πριν το γάμο είναι τύχη, τότε αυτό το ζευγάρι θα το συνοδεύουν όλες οι τύχες και οι χαρές του κόσμου! Βίον Ανθόσπαρτον!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ