Ο φύλακας- άγγελος του Ιερώνυμου “κυκλοφορεί” σε ημερολόγιο… bodybuilding- ΦΩΤΟ

Ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός βρίσκεται εδώ και χρόνια στη φρουρά της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Πλάκα. Ο αστυνομικός που είναι φύλακας- άγγελος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, όμως, είναι επίσης και πρωταθλητής του bodybuilding.Υπό αυτή του την ιδιότητα, έβγαλε ένα επετειακό ημερολόγιο, στο οποίο ποζάρει επιδεικνύοντας το γυμνασμένο κορμί του. Φέτος, ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός συμπληρώνει 18 χρόνια στη φύλαξη του «στρατηγείου» της Εκκλησίας, στην οδό Αγίας Φιλοθέης, αλλά και 20 χρόνια από την ημέρα που άρχισε να ασχολείται με το bodybuilding. Έτσι, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο με τις συμμετοχές του σε διαγωνισμούς μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», θυμήθηκε τις μέρες που ήταν στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου: Κάθε φορά που με έβλεπε να έχω αδυνατίσει, μου έκανε την ίδια ερώτηση χαμογελαστός: ‟Πάλι δίαιτα κάνεις, Τριαντάφυλλε; Πάλι για αγώνες ετοιμάζεσαι;”».

Ενώ για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ανέφερε: «ο κ. Ιερώνυμος εκτιμά πολύ και τις δύο ιδιότητές μου. Πολλές φορές, όταν εισέρχεται και εξέρχεται του κτιρίου, με προτρέπει αστειευόμενος σε έναν αγώνα πάλης με έναν στενό συνεργάτη του»!Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ