Ο “Εν Λευκώ” αποχαιρετά την Εύα Μπουντούρη

Η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη πέθανε σε ηλικία 40 ετών, με την είδηση του θανάτου της να έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη.  Η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του “Εν Λευκώ” τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός “Εν Λευκώ” αποχαιρετά την Εύα Μπουντούρη με μία συγκινητική ανάρτηση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη En Lefko 87.7 (@enlefko877)

 

“Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε” αναφέρει η ανάρτηση του “Εν Λευκώ” στο Instagram.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τετάρτης.

“Χθες ήμουν και εγώ σε μια άλλη διάθεση μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε ότι η αδελφή της έχασε την μάχη για την ζωή. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι και στο ραδιόφωνο μέσα από το ραδιόφωνο, η Εύα Μπουντούρη που είναι η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα έτσι, για ένα δυο λεπτά, να της πω ένα αντίο μέσα από εδώ γιατί αυτό το κορίτσι ήταν πάντα ένα πολύ λαμπερό και φωτεινό πλάσμα» ανέφερε η παρουσιάστρια εξηγώντας πως η Εύα Μπουντούρη μπήκε να κάνει προληπτικά ένα χειρουργείο το οποίο όμως δεν πήγε καλά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ