Ο δικαστικός επιμελητής που αναστάτωσε την Άντζελα – ΦΩΤΟ

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε ένας δικαστικός επιμελητής στην λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου. Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο enikos.gr άτομο του φιλικού περιβάλλοντος της Δημητρίου, νωρίς το μεσημέρι, δέχθηκε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη που την τάραξε πολύ. Χτύπησε το κουδούνι, στο σπίτι της στην Ηλιούπολη, και όταν η γνωστή αοιδός άνοιξε, αντίκρυσε έναν δικαστικό επιμελητή με ένταλμα για την είσπραξη 1.800 ευρώ από παλαιές οφειλές. Την ενημέρωσε μάλιστα ότι αν δεν πλήρωνε, θα προχωρούσε σε κατάσχεση.

 

Η Άντζελα Δημήτριου προσπαθούσε να καταλάβει από που προέρχονται τα συγκεκριμένα χρέη και διαπίστωσε πως δεν ήταν δικά της, αλλά ενός παλαιού φίλου της όμως για τον οποίο είχε εγγυηθεί προσωπικά με την υπογραφή της.

Στο σπίτι βρισκόταν και ο γαμπρός της που βλέποντας την Άντζελα να είναι ταραγμένη κάλεσε το ΕΚΑΒ όπου έφτασε στο διαμέρισμα γύρω στις 14:30. Τελικά η Άντζελα Δημητρίου πλήρωσε το ποσό αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς αρνήθηκε η ίδια.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η Άντζελα είναι ένα μικρό παιδί που εμπιστεύεται τους ανθρώπους, για μια ακόμη φορά έπεσε θύμα της εμπιστοσύνης που δείχνει στους άλλους» ανέφερε στο enikos.gr άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας.

Διαβάστε επίσης.

Δημητρίου: Δεν φοράω ποτέ εσώρουχο στην πίστα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Άντζελα Δημητρίου για τις γραβάτες των πολιτικών – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ