Ο Αινείας δεν είναι πια εδώ

Δεν άντεξε τελικά και έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Αινείας, το γλυκύτατο σκυλάκι το οποίο ένα ανθρωπόμορφο τέρας πυροβόλησε στην Αίγινα.  Ο αδέσποτος σκύλος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως παρά την προσπάθεια των κτηνιάτρων δεν τα κατάφερε.

Για την υπόθεση έχει υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων από την Προστασία ζώων Αίγινας και ο δράστης αναζητείται. Ο Αινείας δεν γυρίζει όμως πίσω…. Την υπόθεση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Παντελής Βαλασσόπουλος, ανταποκριτής του Realfm 97,8 και του OPEN στη Γερμανία, που έχει καταγωγή από το νησί του Αργοσαρωνικού.

«Ο Αινείας δεν τα κατάφερε. Ο Αινείας πυροβολήθηκε στα πόδια πριν μέρες από άγνωστο κάθαρμα στην Αίγινα, με αποτέλεσμα βόρεια τραύματα στα δύο μπροστινά του πόδια. Η προστασία ζώων Αίγινας ,κάτοικοι και φίλοι του νησιού, μάζεψαν σε λίγες ώρες χρήματα για να χειρουργηθεί στην Αθήνα όπου μεταφέρθηκε. Δυστυχώς ο Αινείας δεν άντεξε και έφυγε χθες μετά από μαρτυρικές τελευταίες ώρες. Η Προστασία ζώων Αίγινας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η αστυνομία αναζητά τον δράστη. Ο Αινείας δεν τα κατάφερε, ας τα καταφέρει η αστυνομία. Να τα καταφέρει και η ζώων Αίγινας που φιλοξενεί 91 αδέσποτα στο καταφύγιο της, χωρίς καμία κρατική η δημοτική βοήθεια και παλεύει με δωρεές ιδιωτών και εθελοντές κυρίως από το εξωτερικό. Ας τα καταφέρουμε ως πολίτες να μην υπάρξει άλλος Αινείας. Αυτή μαύρη πλευρά της χώρας μας με τα αδέσποτα», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ