Νταλίκες «εγκλωβισμένες» στην Γέφυρα Καλυφτάκη: «Θα πάθουμε ζημιά χωρίς λόγο, δεν έχει χιόνι» – Τι καταγγέλλει ιδιοκτήτης φορτηγού στο enikos.gr

Οργισμένοι είναι ιδιοκτήτες φορτηγών που έχουν «εγκλωβιστεί» σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, κάνοντας λόγο για «φιάσκο» καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον αυτοκινητόδρομο από την κακοκαιρία «AVGI».

Της Εύης Κατσώλη

Όπως καταγγέλλει μιλώντας στο enikos.gr, ο κ. Γιάννης, ιδιοκτήτης φορτηγού «είμαστε από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας «παρκαρισμένοι» στην Γέφυρα Καλυφτάκη και από την Τροχαία μας λένε «κάντε αναστροφή προς Αθήνα». Μα πού να πάμε στην Αθήνα;».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «περίπου 50 φορτηγά βρίσκονται στο σημείο και σε παραδρόμους στην Βαρυμπόμπη» και όπως είπε «άλλοι 250 συνάδελφοι βρίσκονται στην Θήβα ερχόμενοι προς Αθήνα καθώς δεν τους επιτρέπουν να φύγουν παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από την κακοκαιρία».

«Εγώ έρχομαι από την Σπάρτη με προορισμό τον Βόλο. Μεταφέρουμε ευπαθή αγροτικά προϊόντα τα οποία θα χαλάσουν. Θα πάθουμε ζημιά χωρίς κανέναν λόγο. Είναι φιάσκο όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν χιονίζει, ούτε καν βρέχει τώρα» δήλωσε ο κ. Γιάννης και συμπλήρωσε: «Συν το ότι είμαστε νηστικοί από χθες. Τι θα γίνει; Βάσει της απαγόρευσης θα μείνουμε εδώ έως αύριο το πρωί που λήγει το «απαγορευτικό»; Για ποιον λόγο;» τόνισε χαρακτηριστικά.

50 νταλίκες στα Μάλγαρα λόγω της απαγόρευσης

Τουλάχιστον 50 νταλίκες έχουν εγκλωβιστεί στα διόδια των Μαλγάρων, στην Θεσσαλονίκη, λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας για βαρέα οχήματα.

Μπορούν να συνεχίσουν μόνο όσοι πάνε Βόλο, από Γιάννενα και μέσω Ιονίας Οδού, ωστόσο, επειδή είναι μεγάλη η διαδρομή προτιμούν να περιμένουν να ανοίξουν οι δρόμοι. Οι περισσότεροι οδηγοί είναι από Πολωνία, Βουλγαρία, Τουρκία και Σερβία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν από την Τροχαία, η απαγόρευση θα ισχύσει έως το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ