Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»: Πρόβλημα στις κολώνες του κτιρίου και δυσοσμία – Τι καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr

Τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στην Παθολογική κλινική στον 2ο όροφο του νοσοκομείου «Η Σωτηρία» καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη το κτίριο παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα στις κολώνες του, γεγονός που καταγράφεται και στις φωτογραφίες. Σε αρκετές από αυτές έχουν βγει τα σίδερα, κάτι που προκαλεί ανησυχία σε περίπτωση σεισμού. Επίσης καταγγέλλεται το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

Αξίζει να τονιστεί ότι γίνεται αναφορά στις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού που υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες επιτελεί στο ακέραιο το καθήκον του.

 

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ