Νοσοκομείο Χανίων: Φορτηγό γκρέμισε την πύλη εισόδου – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Την κεντρική πύλη της εισόδου του Νοσοκομείου Χανίων γκρέμισε φορτηγό στην προσπάθειά του να βγει από τον χώρο λίγες ώρες μάλιστα μετά την άσκηση εκκένωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος λόγω σεισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι το όχημα εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ σε ιδιωτικό δίκτυο, κατά την έξοδο του σφήνωσε στην πύλη προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Η κεντρική είσοδος του νοσοκομείου παρέμεινε κλειστή και η είσοδος – έξοδος των οχημάτων γινόταν από την νότια πύλη του νοσοκομείου.

Νοσοκομείο Χανιά

Παράλληλα μέχρι να απομακρυνθεί το στέγαστρο άνοιξαν μια άλλη είσοδο σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πύλη.

Ευτυχώς από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο κλήθηκε γερανός για να σηκώσει το στέγαστρο και να το μεταφέρει σε άλλο σημείο που να μην αποτελεί κίνδυνο.

Η στιγμή που το στέγαστρο απομακρύνεται

 

Νοσοκομείο Χανιά

Για το απίστευτο συμβάν ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας ανέφερε στο τοπικό μέσο ότι « ενώ βρισκόμουν στο γραφείο μου ενημερώθηκα να κατέβω στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου Χανίων γιατί ένα γερανοφόρο όχημα εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ για ιδιωτικό δίκτυο και όχι για το νοσοκομείο και χωρίς την άδεια και έγκριση του νοσοκομείου να εισέλθει στο χώρο πήρε παραμάζωμα το στέγαστρο της κεντρικής πύλης. Έχω δώσει εντολή η αποκατάσταση του στεγάστρου να ολοκληρωθεί πάση θυσία σήμερα».

 

Νοσοκομείο Χανιά

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ