Νόνικα Γαληνέα: «Λύγισε» η Άννα Φόνσου – «Είχαμε δώσει ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλιά της»

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Άννα Φόνσου για τον θάνατο της Νόνικας Γαληνέα, η οποία πέθανε σήμερα σε ηλικία 85 ετών. Η Άννα Φόνσου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την «παντοτινή της φίλη», όπως την χαρακτήρισε, ενώ αποκάλυψε ότι οι δυο τους θα συναντιόντουσαν για να οργανώσουν μία έκπληξη για τα παιδιά της Νόνικας Γαληνέα, ενόψει των γενεθλίων της, στις 8 Ιουνίου.

Νόνικα Γαληνέα: Η συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το 2002

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Άννα Φόνσου δεν έκρυψε την συγκίνησή της. «Ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πράγματα για μένα αλλά και για πολύ άλλο κόσμο και βέβαια για την οικογένεια της. Ήταν κοντά σε όλους μας, έσκυβε στα προβλήματα μας, ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές μας. Με συμβούλευε, με φρόντιζε. Πάντα ήταν στοργική, πάντα πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, ήταν πάντα εκεί», είπε αρχικά.

«Πόσα πολλά πράγματα μας έχει χαρίσει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα… Πόσο κουράγιο μου έδινε για να συνεχίσω να παλεύω. Και τώρα πρέπει να μιλήσω εγώ για την Νόνικα με την οποία γελούσαμε την περασμένη εβδομάδα και είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλιά της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της», αποκάλυψε στη συνέχεια η Άννα Φόνσου.

Νόνικα Γαληνέα: Ο γάμος με τον Νίκο Μουτούση, οι 3 κόρες και ο μεγάλος έρωτας με τον Αλεξανδράκη – Οι σταθμοί της πορείας της

«Δεν μπορώ, σκεφτόμουν ότι χθες έδωσα μια συνέντευξη στη Νέγκα και την πιο πολύ ώρα μιλούσα για την Νόνικα. Και περίμενα να έρθει σήμερα η μέρα για να πάω εκεί, να καθόμαστε οι δυο μας» συμπλήρωσε. «Ήταν ξαφνική η είδηση, κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε. Τόσο πολύ θα μου λείψει. Και θα ήθελα να έβλεπε τι κενό αφήνει σε όλους μας, πόσο την αγαπούσαν όλοι», τόνισε η Άννα Φόνσου.

Είπε στη συνέχεια ότι η Νόνικα Γαληνέα «μου έκανε κάτι που είναι πολύ δύσκολο, είπε στην κόρη της πως αν “φύγει” μόνο εγώ να πω τον επικήδειο. Και βέβαια, πρέπει να το κάνω αυτό το χατίρι». Τόνισε πως η ηθοποιός είχε προβλήματα με την υγεία της, «αλλά όχι για να φύγει. Δεν το περιμέναμε».

Πέθανε η Νόνικα Γαληνέα

«Θα θυμάμαι τα πάντα από εκείνην. Δεν θα ξεχάσω τίποτα» είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου και κατέληξε: «έχασα την παντοτινή μου φίλη».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ