Νηπιαγωγός καταγγέλλει 35χρονο για ομηρία και ξυλοδαρμό – Είχαν γνωριστεί στο Facebook

Συγκλονίζει η καταγγελία για ομηρία και ξυλοδαρμό 40χρονης νηπιαγωγού από άνδρα που γνώρισε στο Facebook. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, ένας 35χρονος που γνώρισε μέσω διαδικτύου την ξυλοκόπησε, την βασάνισε και την εκβίασε.

Η γυναίκα έψαχνε για δουλειά και εμπιστεύτηκε κάποιον που γνώρισε μέσω ίντερνετ και όπως επισημαίνει έζησε έναν εφιάλτη.

«Μου είπε ότι δούλευε σε κατασκευαστική εταιρία και μπορούσε να με βοηθήσει. Ήρθε και με πήρε με το αυτοκινητικό του από το σπίτι μου και πήγαμε για καφέ και φαγητό. Ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος να με στηρίξει. Μετά το δείπνο μου ζήτησε να πάμε σπίτι του για να πάρει τον φορτιστή του που είχε ξεχάσει και εκεί άρχισε η κόλαση μου», ανέφερε στην εκπομπή T-live στον ALPHA.

Όταν πήγαν στο σπίτι του άνδρα συνευρέθηκαν ερωτικά με την 40χρονη να καταγγέλλει. «Κατά τη σεξουαλική πράξη αντιλήφθηκα ότι ήθελε να με βγάλει βίντεο με το κινητό του. Του το είπα και εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τον πίστεψα και κοιμηθήκαμε μαζί. Την επόμενη μέρα το πρωί που ξυπνήσαμε αντιλήφθηκα ότι είχε κρυμμένη κάμερα και μέσα στο σαλόνι».

Η νηπιαγωγός συνέχισε την περιγραφή της, υπογραμμίζοντας τις εφιαλτικές στιγμές που υποστηρίζει ότι έζησε στο σπίτι του 35χρονου. «Μου ζήτησε να κάνουμε κάτι ερωτικό και αντέδρασα. Τότε πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και την εκβίαζε με ροζ βίντεο με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό. Τρομοκρατήθηκα. Άρχισα να τον βρίζω και προσπάθησα να φύγω. Τότε μου έδωσε γροθιά στο πρόσωπο, μετά απανωτά χαστούκια και στη συνέχεια προσπάθησε να με πνίξει. Πάλευα με όλες μου τις δυνάμεις να ξεφύγω, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Άρπαξα το τηλέφωνο και πήρα την αστυνομία και τότε άρχισε να με παρακαλάει να κλείσω το τηλέφωνο, προτείνοντάς μου να μου δώσει χρήματα. Δεν του έδωσα σημασία και συνέχισα να μιλάω με τον αστυνομικό στην άλλη γραμμή. Φοβούμενος ότι θα έρθει η αστυνομία μου άνοιξε την πόρτα και κατάφερα να ξεφύγω», είπε.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όπου κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, βασανισμό, εκβιασμό και ομηρία.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν για τα όσα καταγγέλλει η νηπιαγωγός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ