Νίκος Ρόκκος: Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος στην κηδεία του αδελφού του

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα στη Λήμνο (3/1) συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Ρόκκο. Στην εκκλησία έφθασε και ο Στέλιος Ρόκκος, εμφανώς συντετριμμένος, προκειμένου να «αποχαιρετήσει» τον αδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ρόκκος πήγε το πρωί του Σαββάτου (30/12) για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο, ωστόσο καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες, σήμανε “συναγερμός” και κινητοποιήθηκαν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Κατά τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, η βάρκα, ο εξοπλισμός και τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα. Ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο Στέλιος Ρόκκος τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει ξαφνικά και τον άλλο αδελφό του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

Ο τραγουδιστής έφθασε στην εκκλησία, στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία του αδελφού, του συνοδευόμενος από την σύζυγό του Λελέ Γκόφα. Ο Στέλιος Ρόκκος όπως φαίνεται και από τα πλάνα που κυκλοφόρησαν, είναι καταβεβλημένος. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδελφό του.

Στέλιος Ρόκκος κηδεία Νίκου Ρόκου

Στέλιος Ρόκκος κηδεία Νίκου Ρόκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ