Νίκαια: «Από την πρώτη μέρα που έφυγα, σχεδίαζε την δολοφονία» – Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του δράστη που σκότωσε τον γαμπρό του

Συγκλονίζει η πρώην σύζυγος του 64χρονου, που σκότωσε τον γαμπρό του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια.

Η πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκε μαζί του όταν ήταν μόλις 15 ετών, ενώ υπογράμμισε πως από την πρώτη στιγμή υπέμενε κακοποίηση, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική.

«Ο καταραμένος σκότωσε έναν άγγελο», είπε η πρώην σύζυγος του δράστη και τόνισε ότι «από την πρώτη μέρα που έφυγα από το σπίτι σχεδίαζε την δολοφονία».

Εμφανίστηκε δε εξοργισμένη για το γεγονός ότι ο δράστης νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. «Είχε απειλήσει ότι θα το κάνει με αυτόν τον τρόπο, ότι θα έχυνε αίμα μέσα στο σπίτι του παιδιού μου. Το προσχεδίαζε λεπτό προς λεπτό», αναφέρει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», περιέγραψε τον πρώην σύζυγό της: «Ήταν εκδικητικός άνθρωπος, πολύ χειριστικός και κακοποιητικός. Δεν δούλευε, έβρισκε δικαιολογίες και προφάσεις. Η κόρη μου δεν άντεχε την κατάσταση μέσα στο σπίτι. Τελείωσε τις σπουδές της κι ήρθε στην Αθήνα, έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια, βρήκε ένα καλό παιδί, της τα κατέστρεψε».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «του κάναμε καταγγελία στον εισαγγελέα για τις απειλές που μας έκανε ότι θα μας σκοτώσει. Τον έστειλε στο ψυχιατρείο, τον εξέτασαν για 1-2 μέρες, τον έβγαλαν έξω και μας είπαν ότι είναι καλά, δεν έχει ψυχικά προβλήματα, απλά είναι κακός χαρακτήρας». «Ήταν προδιαγεγραμμένο και μελετημένο πολύ καλά», είπε για την δολοφονία του γαμπρού της.

Ερωτηθείσα γιατί δεν τον εγκατέλειψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήμουν μόλις 15 ετών όταν τον παντρεύτηκα. Δεν βρέθηκε ένας ενήλικας να με τραβήξει από το χέρι και να μου πει “φεύγεις από εκεί”. Ένιωθα σας ναρκομανής… Πριν από τέσσερα χρόνια το πήρα απόφαση. Ήταν μάλλον αργά».

Όπως ανέφερε η γυναίκα, ο πρώην σύζυγός της εξαπέλυε συνεχώς απειλές και σκότωσε τον γαμπρό της για να εκδικηθεί την κόρη του. «Έβγαινα και κοιτούσα να δω αν είναι κάπου το αυτοκίνητό του. Πού να φανταστώ ότι θα έπαιρνε άλλο αυτοκίνητο», αναφέρει σε άλλο σημείο, ενώ τόνισε πως ο δράστης είχε φτάσει στο σημείο να δημοσιεύσει πλαστές φωτογραφίες της νύφης μου για εκδικητική πορνογραφία. «Το καταγγείλαμε, η δικηγόρος του μας είπε να τον αφήσουμε γιατί τον λυπόταν που ήταν μόνος του», πρόσθεσε.

Είπε ακόμη, πως ο πρώην σύζυγός της είχε μία καραμπίνα στο σπίτι, που δεν την είχε δηλώσει αρχικά. «Το είχα πει ότι την έχει και δεν την πήραν οι αστυνομικοί όταν ήρθαν στο σπίτι, τον πήγαν απλώς στον γιατρό», τονίζει.

Η άγρια δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού του θύματος. «Ήταν εκεί δυστυχώς. “Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά”, είπε. Η κόρη μου είναι πολύ δυνατή για τα παιδιά της αλλά χρειάζεται πραγματική στήριξη από όλους μας», αναφέρει η πρώην σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα.

«Είχε στο μυαλό του τον γαμπρό του για να εκδικηθεί το παιδί του… Ο Στέλιος μας ήταν άγγελος», κατέληξε η πρώην σύζυγος του δράστη.

Δείτε το βίντεο:

Το ιδιόχειρο σημείωμα και οι αποδείξεις

Ο δράστης είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητό του, λέγοντας πως αφήνει την περιουσία του στον γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του).

Βασικό κίνητρο ήταν η εκδίκηση που ήθελε να πάρει από την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την μητέρα της. Μάλιστα ο δράστης δεν δίστασε να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του για ημέρες πριν τελικά πατήσει τη σκανδάλη και αφαιρέσει τη ζωή του συζύγου της κόρης του.

Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις 7 ημερών από μαγαζιά φαστ φούντ και βενζινάδικα της Αττικής, τα οποία δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν από το άγριο φονικό. «Γυρόφερνε σε σαλεμένη κατάσταση πολλές φορές γύρω από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ