Νευροκόπι και στον Βύρωνα

“Αγοράζουμε φτηνά και καλά αγροτικά προϊόντα καταργώντας τους μεσάζοντες” αναφέρει ανακοίνωση της κίνησης “Πολίτες του Βύρωνα” που συνεχίζει την προσπάθεια, στο δρόμο που χάραξαν οι παραγωγοί από το Νευροκόπι.


Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 θα πωληθούν αγροτικά προϊόντα, στην πόλη μας χωρίς μεσάζοντες. Από το χωράφι και τον παραγωγό στο σπίτι του Βυρωνιώτη πολίτη.

Πρόκειται για μια κίνηση συμβολική η οποία θα επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα με διάφορα προϊόντα με στόχο να δημιουργηθεί ρωγμή  στα καρτέλ, την αισχροκέρδια, τους μεσάζοντες ώστε να εξαναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές. Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στο Βύρωνα κάνουμε το πρώτο βήμα. Αλλάζουμε συνήθειες και σχέσεις με τους παραγωγούς. Αγοράζουμε φτηνά, άριστης ποιότητας ελληνικά αγροτικά προϊόντα. όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Τη νκρίση να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν.”

Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τα αγροτικά προϊόντα, τις τιμές και το σημείο πώλησης. Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια προς όφελος όλων μας.

Το blog μας : http:\politestouvirona.blogspot.com

e-mail : [email protected]

Τηλ. 6985030515, 6979110325

Πολίτες του Βύρωνα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ