Νέος Κόσμος: Ηλικιωμένος έδωσε «μάχη» με επίδοξο ληστή που μπούκαρε σπίτι του

«Μάχη» σώμα με σώμα έδωσε ένας ηλικιωμένος στον Νέο Κόσμο με επίδοξο ληστή, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/07), όταν «μπούκαρε» στο διαμέρισμά του και τον τραυμάτισε με αλυσίδα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 13:30 επί της οδού Ευστρατίου Πίσσα, όπου ο 70χρονος ζει με τον σκύλο του. Την στιγμή που ο επίδοξος ληστής «μπούκαρε» στο διαμέρισμα, ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν στην κουζίνα. Όμως τον κακοποιό αντιλήφθηκε ο σκύλος του που άρχισε να γαβγίζει. Ο 70χρονος πήγε προς το μέρος του προκειμένου να δει τι έχει συμβεί.

Τότε, ήρθε αντιμέτωπος με τον επίδοξο ληστή, ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα, τόσο εντός όσο και εκτός του διαμερίσματος, με τον δράστη να χτυπάει στο κεφάλι τον ηλικιωμένο και να τον αφήνει αιμόφυρτο στην μέση του δρόμου.

Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 70χρονο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή χρησιμοποιώντας μάλιστα το… μετρό. Οι αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν και τελικά κατάφεραν να τον συλλάβουν στον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 30χρονο χρήση ναρκωτικών ουσιών. Τον δράστη αναγνώρισε και ο ηλικιωμένος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ