Φωτιά στη Ρόδο: Σάλος με καταγγελία για κόψιμο εισιτηρίων κατά την εκκένωση της Λίνδου – Διαψεύδει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ

Μαίνεται για έκτη ημέρα η μεγάλη φωτιά στη Ρόδο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές να επικεντρώνονται σε τρία ενεργά μέτωπα.

Tις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media καταγγελίες για χρεώσεις των ΚΤΕΛ Ρόδου την ώρα που καιγόταν το νησί και υπήρχε εντολή για εκκένωση της Λίνδου.

Χρήστες έχουν ανεβάσει μία φωτογραφία, η οποία δείχνει δύο εισιτήρια του ΚΤΕΛ Ρόδου για τη διαδρομή Λίνδο-Μανδράκι. «Ελλάδα 2023. Εκκένωση Λίνδου με εισιτηριάκι. Γιατί αν δεν τα φάμε από παντού» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ώρα που είναι τυπωμένη πάνω στο εισιτήριο είναι 21.29. Το μήνυμα του 112 για εκκένωση της Λίνδου στάλθηκε στα κινητά όσων βρίσκονταν στην περιοχή στις 23.40.

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Ρόδου: «Όλοι γνωρίζουν ότι στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το νησί.»

«Είναι σε ετεροχρονισμένο χρόνο. Η εκκένωση της Λίνδου ήρθε στις 23.30. Το εισιτήριο είναι 21.29, οπότε η συγκοινωνία γινόταν κανονικά. Εμείς μεταφέραμε κόσμο από τις περιοχές, που έπρεπε να εκκενωθούν, ασφαλή στην Λίνδο. Από εκεί και πέρα ο κόσμος είτε παρέμενε εκεί μέχρι να οργανωθούν σε ομάδες και να πάνε σε κέντρα, είτε πήγαιναν όπου ήθελαν. Υπήρχε συγκοινωνία, πλήρωσαν εισιτήριο. Πρόκειται για κάτι πιτσιρίκια που έκαναν αυτή την ανάρτηση και δυσφημίστηκαν τα ΚΤΕΛ. Όμως όλοι οι τοπικοί άρχοντες γνωρίζουν ότι στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το νησί. Βοηθήσαμε πάρα πολύ» τόνισε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ρόδου, Αντώνης Μπερδής, μιλώντας στο OPEN.

«Αυτό που έγινε με πλήγωσε γιατί έχουμε μεταφέρει δωρεάν χιλιάδες άτομα τις τελευταίες δύο ημέρες και κανένας δεν βγήκε να κάνει παράπονα» πρόσθεσε. ο κ. Μπερδής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ