Νέο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη: Σέβομαι την μνήμη του, σεβαστείτε όμως τη ζωή μου

Η Μίνα Αρναούτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebοok, κάνει σχεδόν καθημερινά αναρτήσεις σχετικά με τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Η 32χρονη κοπέλα, έγραψε ένα κείμενο, στο οποίο και πάλι εξηγεί πω δεν λέει ψέματα και ζητάει κατανόηση από όλους όσους την κατηγορούν.

«Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. από εκείνη τη μέρα θυμάμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα..Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν… Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα.. Ειναι τόσο τραγικό! Και εσείς τι;;; Μου λετε …τι;;; Έχετε ενεργοποιήσει όλους τους ψυχικούς μου μηχανισμούς άμυνας και δεν μπορώ ακόμα να το βιώσω όπως του πρέπει..να το κάνω δικό μου κομμάτι.. κομμάτι της ζωής μου. Δεν είπα ψέματα ..σταματήστε.. ψάξτε αθόρυβα την αλήθεια σας αφού δεν μπορείτε να δεχτείτε την δική μου… πείτε την εκεί που πρέπει και περιμένετε την απόφαση. Λέω αλήθεια.. Σέβομαι την μνήμη του.. Σεβαστείτε όμως τη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Ενώ, με νεότερη ανάρτησή της, η Μίνα Αρναούτη αναφέρει ότι δεν έχει κανένα βίντεο στην κατοχή της από τη μοιραία νύχτα.

«Σε προηγούμενη ανάρτησή μου κάνω λόγο για ένα βίντεο και κάποιοι έσπευσαν να πουν οτι έχω κάποιο βίντεο στα χέρια μου από εκείνο το βράδυ. Εννοώ το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχουμε δει όλοι μας με το αμάξι αναποδογυρισμένο», ανέφερε η 32χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Λεία πάνω από 100.000 ευρώ για 27χρονο διαρρήκτη

Φοιτητής ο 22χρονος που απαγχονίστηκε στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

Το Σάββατο η Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2017

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ