Νέο σοκ με τον συζυγοκτόνο του Βελβεντού – Μετά την Ανθή, ήθελε να σκοτώσει και την πεθερά του;

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί εκ νέου στις 24 του μήνα ο συζυγοκτόνος, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2016 είχε σκοτώσει τη γυναίκα του, Ανθή Λινάρδου στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του kozanilife.gr, θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για συμφωνία μεταξύ του ίδιου και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, όπου κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Το καλοκαίρι του 2017 μεταφέρθηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις φυλακές της Λάρισας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του κατηγορουμένου , την κα. Ασημίνα Μαγγόλα η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η διερεύνηση της κατηγορίας, ξεκίνησε από τηλεφώνημα – καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ