Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου: Ασυνείδητος σέρνει ασβό με το μηχανάκι του στην Καβάλα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με την κακοποίηση ζώων. Μετά την υπόθεση στη Ζίτσα και εκείνη στη Μύκονο, όπου οδηγός είχε δέσει άλογο στο αγροτικό αυτοκίνητό του και το τραβούσε γκαζώνοντας, αυτή τη φορά δύο νέα περιστατικά καταγράφηκαν σε Καβάλα και Μέγαρα.

Στην Καβάλα ασυνείδητος έσερνε με το μηχανάκι του έναν ασβό. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Στο βίντεο ακούγονται τα σχόλια «Τι σέρνει εκεί; Σκυλί είναι;», μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται οι δύο νέοι που κατήγγειλαν τον άνδρα. Μάλιστα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έτρεξε μέσα στα χωράφια.

Κατόπιν τα δυο άτομα πήγαν στην Αστυνομία, κατήγγειλαν το περιστατικό και ο άνδρας συνελήφθη.

Γαϊδουράκι με κομμένο πόδι και υποσιτισμένο

Μετά το περιστατικό στη Ζίτσα όπου έγινε ευθανασία στο γαϊδούρι που σύρθηκε με αγροτικό, μία νέα υπόθεση συγκλονίζει: γαϊδουράκι περιφερόταν με κομμένο πόδι στα Μέγαρα και ένας κάτοικος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και την φιλοζωική των Μεγάρων.

Το ζώο θα υποβληθεί σε θεραπεία που θα διαρκέσει 15 μέρες ενώ θα τρώει θρεπτικές τροφές αφού ήταν υποσιτισμένο, περίπου 30 κιλά κάτω από το φυσιολογικό του βάρος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ