Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι που αποπειράθηκαν να ληστέψουν άλλους ανήλικους στον ηλεκτρικό – Βρέθηκε πιστόλι ρέπλικα

Ακόμη ένα περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους, αυτή τη φορά στο Νέο Ηράκλειο. Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν για απόπειρα ληστείας και σωματικές βλάβες σε βάρος άλλων ανηλίκων, μέσα σε συρμό του ΗΣΑΠ, που κατευθυνόταν προς το Μαρούσι. Μάλιστα, στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε και ένα πλαστικό πιστόλι ρέπλικα.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (26/9). Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., δύο ανήλικοι μπήκαν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Νέας Ιωνίας» και επιβιβάστηκαν σε συρμό που κατευθυνόταν προς το Μαρούσι, όταν τους πλησίασε μία ομάδα νεαρών, ανάμεσα στους οποίους και οι δύο συλληφθέντες. Αρχικά, οι δράστες ζήτησαν από τους δύο ανήλικους να τους παραδώσουν τα χρήματά τους.

Αφού τα θύματα αρνήθηκαν να παραδώσουν τα χρήματά τους, η ομάδα των δραστών εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος τους, χτυπώντας τους με κλωτσιές και τραυματίζοντας ελαφρά. Στη συνέχεια, αποβιβάστηκαν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ηρακλείου».

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ», οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα τους δύο ανήλικους και έπειτα από έρευνα στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστικό πιστόλι ρέπλικα. Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέου Ηρακλείου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ