Νέο Ηράκλειο: Η στιγμή της έκρηξης στην καφετέρια – ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Απριλίου σε καφετέρια που βρισκόταν στο ισόγειο διπλοκατοικίας στο Νέο Ηράκλειο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Νέο Ηράκλειο: Βομβαρδισμένο τοπίο η γειτονιά μετά την έκρηξη σε καφετέρια – Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

Η καφετέρια που είχε κάνει εγκαίνια πριν από λίγες ημέρες καταστράφηκε ολοσχερώς, με τους ιδιοκτήτες να είναι σε κατάσταση σοκ. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που τραντάχτηκαν τα σπίτια σε μεγάλη ακτίνα. Επιπλέον, σχηματίστηκε σύννεφο καπνού ενώ έγινε αισθητή ακόμα και στη Μεταμόρφωση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που χτύπησε ο συναγερμός από αυτοκίνητο που βρισκόταν ένα στενό παρακάτω από την καφετέρια.

Έκρηξη σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο: Σε κατάσταση σοκ οι ιδιοκτήτες – «Είμαστε αθλητές, δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα»

Ο εκρηκτικός μηχανισμός φέρεται να είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του καταστήματος. Αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Εξετάζουν εάν πρόκειται για ενέργεια λόγω προσωπικών διαφορών ή ακόμη ένα χτύπημα ανθρώπων της νύχτας.

«Είμαστε αθλητές, δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα»

Οι ιδιοκτήτες της καφετέριας δήλωσαν στην κάμερα του OPEN ότι είναι αθλητές και δεν έχουν σχέση με τη νύχτα. «Τι να πω. Είναι 20 ημερών επιχείρηση. Είμαστε αθλητές. Δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα».

Έκρηξη σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο – Οι πρώτες εικόνες

Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Η πρώτη εντύπωση ήταν σοκαριστική, γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε. Είχε έντονο καπνό και πάρα πολύ στάχτη, ενώ είχε και έντονη μυρωδιά σαν να ήταν πλαστικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ