Νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή τένις: Τον “καίνε” οι καταθέσεις άλλων δύο κοριτσιών

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του προπονητή τένις, ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του. Δύο ακόμη θύματά του φέρονται να έχουν καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές και να “καίνε” τον 34χρονο με τις αποκαλύψεις τους.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, πρόκειται για δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες σήμερα είναι 20 και 21 ετών. Η μία είναι φοιτήτρια. Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του 34χρονου, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καταθέσεις των δύο γυναικών είναι πανομοιότυπες με εκείνες των άλλων τριών κοριτσιών, που άνοιξαν τον χορό των αποκαλύψεων για τη δράση του προπονητή τένις και οδήγησαν στην προφυλάκισή του.

Όπως ανέφεραν, ό,τι έγινε με τον προπονητή τένις, συνέβη όταν οι ίδιες ήταν 13 με 13,5 ετών. Ο προπονητής κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειάς τους και έκανε επισκέψεις στα σπίτια τους, ενώ στη συνέχεια τις καλούσε στο δικό του σπίτι. Σημειώνεται ότι η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ