Παλιά Κοκκινιά: Ηλικιωμένη έπεσε σε φρεάτιο και τραυματίστηκε – Καταγγελία αναγνώστη

Σε παγίδα για τους πεζούς έχει μετατραπεί ένα φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ στην Παλιά Κοκκινιά, εδώ και ένα μήνα. Το καπάκι του φρεατίου έχει σπάσει με συνέπεια να πέσει μέσα μια ηλικιωμένη γυναίκα και να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά. Όπως καταγγέλλει στο enikos.gr ο γιος της, επικοινώνησε με υπάλληλο της ΕΥΔΑΠ και ενημέρωσε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, όμως, δεν πήρε σαφή απάντηση για το αν και πότε θα έρθει κάποιο συνεργείο προκειμένου να βάλει νέο καπάκι.

Για να αποφευχθεί άλλος τραυματισμός έχει καλύψει το φρεάτιο με ένα τετράγωνο ξύλο και από πάνω ένα άδειο μπιτόνι. Το φρεάτιο βρίσκεται στην οδό Κοζάνης στην Παλιά Κοκκινιά.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ