Νέες αποκαλύψεις για τον 39χρονο αστυνομικό – Οι απειλές κατά συναδέλφου του και η σύλληψή του το 2016

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 39χρονο αστυνομικό που εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση με την 19χρονη στο «διαμέρισμα-κολαστήριο» της Ηλιούπολης. To Open έφερε στο φως ακόμη ένα κεφάλαιο από τα έργα και τις ημέρες του αστυνομικού, την υπόθεση απειλών κατά συναδέλφου του.

Συγκεκριμένα, τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει γιατί είχαν προσωπική διαφορά. Του είχε στείλει, μάλιστα, ηχητικό μήνυμα, στο οποίο του έλεγε ότι “θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι και θα ακούσεις μόνο τον ήχο…”. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο συνάδελφός του κατατρόμαξε. Έτσι ειδοποίησε τους συναδέλφους του και μάλιστα, τότε είχε στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση στο αεροδρόμιο, γιατί ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα επέστρεφε από κάποιο ταξίδι, για να αποτραπεί το σχέδιο δολοφονίας του σύμφωνα με τις απειλές από τον 39χρονο. Λίγες ημέρες μετά, ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία ο 39χρονος με το ερώτημα της απόλυσης.

Είχε συλληφθεί και το 2016 στη Θεσσαλονίκη

Το 2016 ο 39χρονος αστυνομικός είχε ταξιδέψει τη Θεσσαλονίκη ως συνοδός μίας ποδοσφαιρικής ομάδας. Η αστυνομία είχε δεχθεί ανώνυμη καταγγελία, εντοπίστηκε από το Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και είχε παραδοθεί με άλλους αστυνομικούς στο τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ