Νέες αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του δολοφόνου με την Καρολάιν; – Η γυναίκα-μυστήριο

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που αναφέρουν η οικογένεια της Καρολάιν γνωρίζει κάτι σε σχέση με το κίνητρο της δολοφονία της 20χρονης. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News”, η οικογένεια της Καρολάιν, μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους και άλλους συγγενείς, ερευνούσαν πληροφορίες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου. Ουσιαστικά, η οικογένεια του θύματος υπαινισσόταν ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπήρχαν πληροφορίες για τον τρόπο επαφής του συζυγοκτόνου με τη συγκεκριμένη γυναίκα, μία σειρά λεπτομερειών για αυτή την επικοινωνία. Επί της παρούσης, ερευνάται αν αυτό είχε την οποιαδήποτε σχέση με τη ρήξη στη σχέση της Καρολάιν με τον δολοφόνο της. Νομικός εκπρόσωπος της γυναίκας δήλωσε στο Mega πως «η παρουσία της, η οποιαδήποτε γνωριμία της δεν έχει καμία σημασία στην ερευνώμενη υπόθεση». Δηλαδή, ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της 20χρονης.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό του συζυγοκτόνου δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια επικοινωνία του 33χρονου με το κινητό της συγκεκριμένης γυναίκας το επίμαχο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.